Φεβρουάριος: Ανατροπές και επαναστάσεις φέρνει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια

Με Νέα Σελήνη (9/2) και τέσσερις πλανήτες στον Υδροχόο, αυτόν το μήνα θα γίνουμε όλοι λίγο πιο απρόβλεπτοι. Λίγο πιο επαναστάτες. Λίγο πιο weirdos. Και λίγο πιο ρομαντικοί; Χμ, εξαρτάται: ο Βαλεντίνος έρχεται με την Αφροδίτη στον πιστό Αιγόκερω. Αν σας υποσχέθηκε λουλούδια, θα τα έχετε.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Φώτα, κάμερα, πάνω σου. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και τέσσερις πλανήτες να της κάνουν παρέα, τώρα ήρθε η ώρα να σε ακούσουμε. Μοιράσου τις ιδέες σου και τις αξίες σου με τον κόσμο. Ανοίξου. Πάρε ρίσκα. Και μη φοβάσαι μήπως σε περάσουν για παράξενη. Μας πήρε χρόνια, είναι αλήθεια, αλλά ο κόσμος είναι επιτέλους έτοιμος για σένα.

Ιχθύες 

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Το κλισέ που θέλει τους Ιχθύς να ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν για κάτι τέτοιους μήνες δημιουργήθηκε. Με έντονα όνειρα, τις προαισθήσεις σου πιο in tune από ποτέ και περίεργες αναμνήσεις να έρχονται στην επιφάνεια, αυτόν τον Φεβρουάριο δεν θα κάνεις και πολλά πρακτικά πράγματα. Βασικά κοιμήσου, θα σε ξυπνήσουμε τον Μάρτιο.

Κριός 

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ποια εκδοχή του εαυτού σου είσαι στα social media; Πόσο συνειδητά καλλιεργείς το κοινό σου και πόσο ανοίγεσαι σε ανθρώπους που δεν ξέρεις; Με τόσους πλανήτες να περνάνε από το 10ο στον 11ο οίκο τον Φεβρουάριο, καταλαβαίνεις τη σημασία του «work smart, not hard» και της «κοινότητας», έστω και online.

Ταύρος 

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Δεν είναι μόνο ότι νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά πετάγονται μπροστά σου σαν ποπ κορν που σκάνε στην κατσαρόλα. Είναι ότι με τον Δία και τον Ουρανό σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου έχεις την τρέλα και το τσαγανό να ανοίξεις την κατσαρόλα και να τις αρπάξεις ζεστές-ζεστές. Αύξηση; Προαγωγή; Μια θέση με περισσότερη ευθύνη; Γιατί όχι, βάλε και βούτυρο από πάνω.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η Νέα Σελήνη στις 9/2 σου θυμίζει πόσο αναγκαίο είναι να ταξιδέψεις σε καινούρια μέρη, να μάθεις πράγματα και να γνωρίσεις ανθρώπους. Να πάρεις το αεροπλάνο και να φύγεις. Αν δεν μπορείς, βρες εναλλακτικούς τρόπους να εκτονώσεις όλο αυτό το wanderlust γιατί βλέπω να βγάζεις το άχτι σου στους κοντινούς σου ανθρώπους.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Δεν συμβαίνει και πολύ συχνά, σε αυτόν τον άκαρδο κόσμο όπου ζούμε, να είναι ο κόσμος γύρω σου εξίσου ρομαντικός με τον κόσμο εντός σου. Αλλά κάτι ο Βαλεντίνος, κάτι ο Ερμής με την Αφροδίτη και τον Αρη να κόβουν βόλτες στον 7ο οίκο σου, αυτόν το μήνα προβλέπω από καρδούλες και μονόπετρα έως και κουφέτα. Και γιατί όχι δηλαδή; Τί τα έχεις τα λεφτά στην άκρη;

Λέων 

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Με τη Νέα Σελήνη και τόσους πλανήτες στον 7ο οίκο σου, το focus είναι στις σχέσεις ζωής, προσωπικές και επαγγελματικές. Τι είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς; Πού μπορείς να φτάσεις χωρίς τον Αλλον; Και τι είναι η επιτυχία αν δεν τη μοιράζεσαι; Αναλόγως του τι απάντησες, η Πανσέληνος στις 24/2 θα σε ξεπαραδιάσει πολύ ή καθόλου.

Παρθένος 

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Μην αφήσεις την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 24/2 να σε ρίξει. Μπορεί τα φλερτ σου και τα δημιουργικά σου πρότζεκτ να έχουν κολλήσει λίγο, αλλά στην καθημερινότητά σου έχεις τη δυνατότητα να επανεφεύρεις τα πάντα. Θες ν’ αλλάξεις τον τρόπο που δουλεύεις; Τη διατροφή σου; Μην κατεβάζεις μούτρα, κατέβασε ένα app.

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μπορεί τα άλλα ζώδια να είναι απασχολημένα, αλλά εσύ είσαι αποφασισμένη να βιώσεις Βαλεντίνο. Η επιθυμία για ρομάντζο, ομορφιά και δημιουργικότητα κυλάει στις φλέβες σου, παρόλο τον Πλούτωνα στον 5ο οίκο σου, που σου ξυπνάει την πιο gothic πλευρά σου. Δημιούργησε, λοιπόν, φλέρταρε και ερωτεύσου. Κάποιος πρέπει να το κάνει αυτόν το μήνα.

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αυτόν το μήνα κάνεις focus σε σπίτι και οικογένεια – από ευκαιρίες για σφουγγάρισμα και σοβάτισμα όσο και για οικογενειακό ξεκαθάρισμα. Είσαι έτοιμη να πάρει η οικογένειά σου νέα μορφή; Τι χρειάζεσαι για να νιώσεις πάλι παιδί; Οι απαντήσεις μπορεί να μην είναι εύκολες (ειδικά με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα πλέον εκεί), αλλά αν ήταν δεν θα ήσουν Σκορπιός.

Τοξότης 

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

«Ο πραγματικός μας πλούτος είναι οι φίλοι μας», είπες κάποτε πριν από πολλά χρόνια και συνεχίζεις να ζεις με αυτό το motto έκτοτε. Αδερφικές σχέσεις (είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά) αυτόν το μήνα σε βοηθάνε να γράψεις νέα, συναρπαστικά κεφάλαια στη ζωή σου. Πάνω στην ώρα δηλαδή, γιατί η Πανσέληνος στις 24/2 γράφει τέλος σε ένα επαγγελματικό κεφάλαιο.

Αιγόκερως 

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Τι κάνει ένας Αιγόκερως όταν έχει ραντεβού, νεύρα και την ανάγκη να αποδείξει στον εαυτό του πως είναι ευτυχισμένος και επιτυχημένος; Πολύ απλό: ψωνίζει. Με την πιστωτική στο χέρι και τα εμπορικά ν’ αναστενάζουν θα σε βρει ο Φεβρουάριος και ξέρεις κάτι; Καλά κάνεις. Χτίσε τον κόσμο σου όπως ακριβώς (και όσο ακριβό) τον θέλεις, ένα little black dress τη φορά.

 

Recommended For You

About the Author: efoni