Εαρινή Ισημερία: Τα ζώδια που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις

Ηεαρινή ισημερία σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της άνοιξης καθώς και τη μετακίνηση του Ήλιου στον Κριό, πράγμα που σημαίνει πως ένα νέο ζωδιακό ημερολόγιο ξεκινά.

Αυτό για εμάς σημαίνει ανανέωση, δυναμισμό, δράση και αποφασιστικότητα. Αφού είδαμε ποια ζώδια ευνοούνται από τις πρώτες μέρες του Κριού, παρακάτω θα μάθουμε οι εκπρόσωποι ποιων ζωδίων θα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις μέχρι και τις 24 Μαρτίου. Στις 25 Μαρτίου γίνεται έκλειψη Σελήνης, οπότε τότε ξεκινά άλλος κύκλος.

Ταύρος

Μέχρι τις 24 Μαρτίου σας «λούζουν» με αγάπη, δώρα και υποσχέσεις για κοινό μέλλον. Ο ενθουσιασμός από το ταίρι σας σάς ξενίζει λίγο, αλλά δεν παύει να σας κολακεύει και να σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Τώρα, τίποτα δεν μπορεί να σας αναστατώσει, επειδή ακριβώς καταλάβατε πως είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πράγματα που σας κάνει να κλείνεστε και να απομακρύνεστε από τους άλλους. Αυτές τις ημέρες καταλαβαίνετε πόσο τυχερές είστε και επιλέγετε να δείτε το «τέλειο» που έχετε δίπλα σας, χωρίς παράπονα.

Παρθένος

Θα θελήσετε να διώξετε κάθε τι αρνητικό αυτές τις ημέρες από πάνω σας. Χρειάζεστε ό,τι έχει να σας προσφέρει η φύση, καθώς νιώθετε ότι αυτή είναι η εποχή του χρόνου που έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τη σχέση σας, ώστε να την κάνετε ακόμη καλύτερη. Είναι ο νέος«’φρέσκος» αέρας που σας κυριεύει και ακόμα κι αν βρέχει έξω, εσείς βλέπετε λιακάδα στις σχέσεις σας. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τον ερωτισμό και την αγάπη, αλλά και την προσοχή που σας δίνεται στον οικονομικό τομέα. ο Κριός είναι το ζώδιο που κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σας, οπότε δείτε και αυτό το κομμάτι.

Αιγόκερως

Τις αισθήσεις να ξυπνούν θα νιώσετε από σήμερα. Έμπνευση για αλλαγές στο σπίτι, στην εργασία, στις σχέσεις. Οι ιδέες πέφτουν βροχή και αφορούν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μην παρασύρεστε, όμως, γιατί ταυτόχρονα αλλάζουν και οι δυναμικές στις σχέσεις σας. Θα εστιάσετε τώρα περισσότερο σε θέματα που σχετίζονται με το τι έχει για σας αξία. Είναι πιθανό να ρίξετε τις άμυνες σας και να βάλετε περισσότερους ανθρώπους στη ζωή σας

Recommended For You

About the Author: efoni