Εποχή του Υδροχόου 2024: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο και πιο θετικά

Μπορεί η χρονιά να ξεκινά με τον Ήλιο να βρίσκεται στο σταθερό και ρεαλιστικό ζώδιο του Αιγόκερου, αλλά μέχρι να κατανοήσουμε πως είναι εδώ έχουμε ήδη περάσει στη γενέθλια εποχή ενός ζωδίου με ριξηκέλευθη σκέψη και λαχτάρα για γνώση.

Η εποχή του Υδροχόου ξεκινά 20 Ιανουαρίου και διαρκεί μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου. Καθώς ο Ήλιος κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, η προοπτική μας γίνεται πιο ανθρωπιστική, προσανατολισμένη στην κοινότητα και ενδεχομένως λίγο εκκεντρική και αντιφατική. Είμαστε πιο ικανοί να διώξουμε από πάνω μας τα «πρέπει» των άλλων και να γιορτάσουμε την ατομικότητά μας.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο φέτος από τη θέση του Ήλιου στον Υδροχόο.

Λέων

Η ενέργεια στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου και τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου για εσάς έχει μια σταθερή και ευχάριστη ποιότητα. Όλοι οι στόχοι και τα σχέδιά σας θα εξελιχθούν ομαλά. Είτε πρόκειται για την ερωτική σας ζωή, την καριέρα σας, τη σχέση με την οικογένειά σας ή κάπου αλλού, εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια για να εξομαλύνετε κάθε αντιπαράθεση που μπορεί να υπήρξε. Μαζί με την Πανσέληνο στις 25 Ιανουαρίου στο ζώδιό σας η τύχη σάς ευνοεί στο έπακρο. Εξαρτάται μόνο από τη δική σας ψυχοσύνθεση. Είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε τα θετικά vibes που σας στέλνουν τα άστρα;

Αιγόκερως

Το μυαλό σας θα είναι στα καλύτερά του (κυρίως λόγω του Ερμή στον Αιγόκερω) και έτοιμο να σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους σας. Δύσκολα θα κάνετε λάθος αν χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να πετύχετε τα σχέδιά σας. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και μην θορυβηθείτε αν τα πράγματα χαλαρώσουν μετά την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου. Πρέπει να θυμάστε ότι η ζωή δεν είναι μόνο εργασία και πρόγραμμα, χρειάζεται πού και πού λίγη χαλάρωση και αυτοφροντίδα.

Υδροχόος

Το 2024 είναι μια χρονιά αλλαγών για εσάς. Ήδη ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα βρίσκεται σε αυτό μέχρι και μετά το 2040, εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που θα φέρει μεταρρυθμίσεις, αντικαταστάσεις και μεταβολές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε πρακτικά ζητήματα και μην αγνοείτε τα μηνύματα που προσπαθούν να σας δώσουν οι δικοί σας. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για τις σχέσεις και το έτος που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες είναι η χρονιά που θα σας βοηθήσει να το καταλάβετε.

Recommended For You

About the Author: efoni