Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος της «φράουλας» ή του «μελιού», όπως είθισται να ονομάζεται το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2021 στο ζώδιο του Αιγόκερου και συγκεκριμένα στις 3ο 27΄. Είναι μια Πανσέληνος που σχετίζεται με τύχη, γενναιοδωρία και υπέρμετρη φιλοδοξία, λόγω του εξαγώνου που σχηματίζει με τον Δία, ο οποίος βέβαια είναι ανάδρομος στους Ιχθύς. Θετική είναι και η εμπλοκή ενός απλανούς αστέρα που σχετίζεται με την επιτυχία, την τιμιότητα και την πνευματικότητα και έτσι ίσως, αυτό το φεγγάρι βοηθήσει να βγει στη φόρα η αλήθεια και να αποκαλυφθούν τα ψέματα, οι παραπλανήσεις, αλλά και να πέσουν οι μάσκες από τις καταστάσεις που δημιούργησε η Νέα Σελήνη – έκλειψη της 10ης Ιουνίου που μας παρέσυρε σε εξαπατήσεις, ψευδείς ειδήσεις και ωραιοποιήσεις ανθρώπων και καταστάσεων. Βέβαια, υπάρχουν και τα «άσχημα» νέα, καθώς την ημέρα της Πανσελήνου έχουμε και την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που βγάζει τα πιο αρνητικά μας συναισθήματα, όπως ζήλια και εμμονές, παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές. Οπότε μπορεί  μεν η Πανσέληνος να βοηθήσει να αποκαλυφθούν οι αλήθειες, αλλά ίσως αυτές οι αλήθειες φέρουν πόνο και πάθη που δύσκολα μπορεί κάποιος να διαχειριστεί.

Η ενέργεια της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω αναφέρεται κυρίως σε θέματα καριέρας, επαγγελματικών φιλοδοξιών, στρατηγικής και σχεδιασμού. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε πρακτικά τι λειτουργεί και τι όχι στη δουλειά σας, να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Βέβαια, πάντα όταν έχουμε Πανσέληνο ο συναισθηματικός μας κόσμος είναι πιο ευαίσθητος και το νευρικό μας σύστημα σε εγρήγορση. Κλαίμε πιο εύκολα, παρεξηγούμαστε χωρίς ιδιαίτερο λόγο και γενικά η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος φέρνει και το σπίτι, την οικογένεια και τις κοντινές μας σχέσεις στο επίκεντρο για τις δύο επόμενες εβδομάδες. Το δίλημμα οικογένεια ή καριέρα θα πέφτει στο τραπέζι, μαζί με συναισθηματικούς εκβιασμούς και από την άλλη η φιλοδοξία για εργασιακή ανέλιξη θα είναι έντονη. Για κάποιους οι επόμενες ημέρες θα είναι σαν να ακροβατούν σ’ ένα σχοινί και θα πρέπει να κρατήσουν λεπτές ισορροπίες για να ξεπεραστούν τυχόν προκλήσεις στις σχέσεις.

Από την άλλη, για όσους έχουν ισορροπημένες σχέσεις η Πανσέληνος θα τους φέρει χαρά, αισιοδοξία, ειλικρίνεια, τύχη και αρμονία στην οικογενειακή τους ζωή. Θα μοιράζονται το συναίσθημά τους με όσους αγαπούν και θα βρίσκουν την κατανόηση που επιθυμούν. Είναι μια πιο κοινωνική Πανσέληνος που μπορεί να φέρει και νέες δυνατές φιλίες και συμμαχίες. Στα επαγγελματικά θα βοηθήσει αρκετά ιδιαίτερα όσους εργάζονται στο μάρκετινγκ ή στις δημόσιες σχέσεις και πρέπει να παρουσιάσουν τη δουλειά και το έργο τους. Αυτή η φάση της Σελήνης δίνει και ευκαιρίες για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μέσω της εκπαίδευσης και των ταξιδιών.

Η δύσκολη όψη και ο απλανής αστέρας

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την ημέρα της Πανσελήνου εντείνει την ανάγκη για αγάπη και ίσως δραματοποιήσει τις καταστάσεις. Συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας, εμμονές και παιγνίδια εξουσίας, χειραγώγησης και εκφοβισμού, θα είναι έντονα. Ας ελπίσουμε ότι το παιγνίδι θα το σώσει ένας απλανής αστέρας, ο Πόλις, που βρίσκεται πολύ κοντά στις μοίρες που σχηματίζεται η Πανσέληνος και ο οποίος δίνει ιδιαίτερη πνευματικότητα, τιμιότητα και επιτυχία σε ό,τι κάνουμε.

Βέβαια η Πανσέληνος, έκτος από έντονη συναισθηματική φόρτιση, μπορεί να πυροδοτήσει ακραία γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ας δούμε όμως την επιρροή της στα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει τους τομείς της καριέρας, των στόχων, αλλά και της οικογένειας και αυτά τα θέματα θα απασχολήσουν ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για τις εξελίξεις. Είπαμε, αυτό το φεγγάρι τονίζει τις φιλοδοξίες μας και εσείς έχετε πολλές. Κάντε έναν απολογισμό από πού ξεκινήσατε και πού έχετε φτάσει, τι έχετε πετύχει και πού στοχεύετε και μετά βάλτε μπροστά τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας, διότι η Πανσέληνος σχηματίζει θετική όψη με τον Δία και ίσως φέρει εύνοια στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. Αν είστε σε διαδικασία ανεύρεσης νέας δουλειάς ή θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να τα αλλάξετε όλα, έχετε τη Σελήνη με το μέρος σας. Βέβαια, πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί να προκύψουν και κάποια προβλήματα σε μια κατάσταση, αλλά να θυμάστε ότι έχετε και τη δύναμη να τα επιλύσετε. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να αντιμετωπίσετε πίεση είτε στα οικονομικά σας είτε σε οικογενειακά θέματα, καθώς εσάς επηρεάζει περισσότερο η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24/6 ίσως σας «διχάσει». Από τη μία το φεγγάρι θα σας κάνει πιο φιλόδοξους, θα θέλετε να πάρετε ρίσκο και να αλλάξετε κάποια δεδομένα στη ζωή σας για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε. Από την άλλη όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης, που είναι και κυβερνήτης σας, με τον Πλούτωνα θα σας προβληματίζει και θα σκέφτεστε συνεχώς αν αξίζει να βάλετε σε κίνδυνο την… «ασφάλεια» και τη ρουτίνα σας. Ίσως αν πιστέψετε πιο πολύ στον εαυτό σας θα καταλάβετε ότι αξίζετε περισσότερα και ότι οι περιορισμοί που έχετε θέσει στον εαυτό σας είναι μόνο από ανασφάλεια. Κοιτάξτε το μέλλον με αυτοπεποίθηση και κυνηγήστε τους στόχους σας. Εξάλλου, αυτό το φεγγάρι αυτό θέλει από εσάς, δηλαδή να καταλάβετε ότι αν έχετε φτάσει σ΄ ένα σημείο κορεσμού δεν πρέπει να βαλτώνετε. Έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε τα φτερά σας και το πνεύμα σας και να κάνετε κινήσεις να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να προωθήσετε την καριέρα σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Ίσως σας πιάσει μια τάση φυγής και να θέλετε να ταξιδέψετε ή μπορεί τώρα να ξεκινήσετε να ασχολείστε με το πώς θα αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις σε κάποιο αντικείμενο ή οι νεότεροι να προγραμματίζετε τις σπουδές σας. Όμως, προσέξτε διότι η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα ίσως  λειτουργεί σαν «άγκυρα» στα όνειρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ερωτικά σας θέματα, τα συναισθήματα, αλλά και τα οικονομικά σας αναμοχλεύει η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου και σας καλεί να βρείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτούς τους τομείς, να τα διαχειριστείτε και να λύσετε τα προβλήματα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα κάνετε σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο και να αναρωτηθείτε βαθιά μέσα σας τι και αν σας ικανοποιεί. Είστε ευχαριστημένοι στη σχέση σας, ο άνθρωπος που έχετε επιλέξει σας νιώθει, σας εξελίσσει ή κάθεστε από συνήθεια μαζί του; Ποια είναι τα θέματα και οι λάθος χειρισμοί που δημιουργούν προβλήματα στην οικονομική σας διαχείριση; Μήπως κάνετε μία δουλειά που δεν σας ευχαριστεί και αυτό σας κουράζει περισσότερο; Βάλτε τα όλα κάτω και με ψυχραιμία βρείτε τις απαντήσεις. Η Πανσέληνος σας παροτρύνει να συνειδητοποιήσετε και να δράσετε προκειμένου να εξελιχθείτε. Μην αφήνετε λανθασμένες επιλογές, τοξικές καταστάσεις και λάθος χειρισμούς να διαιωνίζονται. Τραβήξτε χειρόφρενο, ανασκουμπωθείτε, βρείτε την αυτοπεποίθηση σας και μετά τέρμα γκάζι… Οι ευκαιρίες για να επενδύσετε σωστά τα ταλέντα σας, αλλά και την καρδιά σας είναι πολλές και να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να μένετε σε καταστάσεις που σας αλλοτριώνουν, εκεί έξω υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να γίνουν σύμμαχοι σας και επαγγελματικά και προσωπικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βουτιά στα συναισθήματα σας θα κάνετε με αυτή την Πανσέληνο που σχηματίζεται στον άξονα σας. Είστε συνηθισμένοι να σας επηρεάζουν όλα τα φεγγάρια, αφού ο κυβερνήτης σας είναι η Σελήνη, όμως τώρα προετοιμαστείτε για μεγαλύτερη ευαισθησία, συγκινήσεις και κυκλοθυμία, καθώς η Πανσέληνος αυτή θα σχηματιστεί απέναντί σας, μέσα στον τομέα των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς και το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές εξαρτάται από τη φάση που βρίσκεται ο καθένας σας. Αν είστε σε μια σχέση που σας γεμίζει και σας κάνει ευτυχισμένους, τώρα θα νιώσετε ακόμα πιο έντονο το δέσιμό σας και μπορεί να αποφασίσετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω με τον-η σύντροφό σας και να την επισημοποιήσετε. Αν όμως η σχέση σας έχει βαλτώσει και σας κουράζει, με την Πανσέληνο θα νιώσετε απίστευτη πίεση, τα συναισθήματα σας θα πλημμυρίζουν τη σκέψη σας και ίσως βάλετε ένα τέλος, αν βλέπετε μάλιστα ότι ο σύντροφος σας δεν κάνει τίποτα για να διορθωθεί η κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τις συνεργασίες σας, που ίσως φτάσουν και αυτές σε οριστική λήξη, αν δεν ανταποκρίνονται πλέον στις προσδοκίες σας και δεν αισθάνεστε ότι μπορείτε να λειτουργήσετε με κάποια άτομα. Γενικά, με αυτό το φεγγάρι θα τονιστούν τα υπέρ και τα κατά κάθε σχέσης σας, προσωπικής και επαγγελματικής, που θα σας οδηγήσουν σε επαναδιαπραγματεύσεις με θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Απλώς, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, διασφαλίστε με κάθε τρόπο αν όντως τα δεδομένα που έχετε βασίζονται στην πραγματικότητα και δεν τα διογκώνεται στο μυαλό σας λόγω συναισθηματικής φόρτισης.

ΛΕΩΝ

Τους τομείς της εργασίας και της υγείας φωτίζει αυτό το φεγγάρι και ίσως φέρει μεγαλύτερη πίεση στην καθημερινότητα σας, λόγω και της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, αλλά εσείς πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο. Δεν μπορείτε να παραμελείτε την υγεία σας και να βάζετε σε δεύτερη μοίρα τη φυσική σας κατάσταση και ευεξία, διότι έχετε πολλές υποχρεώσεις και τρέχετε συνεχώς στη δουλειά. Πρέπει να αγαπήσετε το σώμα σας και μην ξεχνάτε ότι επειδή ο Ήλιος βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, δηλαδή στον Καρκίνο, είναι η περίοδος που πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο και να προσέχετε να μην καταρρεύσετε. Επίσης, με αυτό το φεγγάρι θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε έναν απολογισμό του τι έχετε πετύχει και αν αξίζει τον κόπο όλη η ταλαιπωρία στη δουλειά. Είστε παθιασμένοι με τη δουλειά σας και παραγωγικοί ή απλώς ακολουθείτε τοξικές πρακτικές και έχετε συνεργάτες που σας τρώνε τον χρόνο σας και σας εξαντλούν ψυχικά και σωματικά. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να βάλετε σωστές προτεραιότητες στη δουλειά σας, στην υγεία σας και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και σ’ ένα πιο παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιείστε και να  διευρύνει τη φήμη σας. Με αυτό το φεγγάρι θα αισθάνεστε πιο δυνατοί και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε, να εμπνευστείτε, να δημιουργήσετε, να διασκεδάσετε. Θα θέτετε υψηλότερους στόχους και θα νιώθετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όλα και ότι έφτασε η ώρα να βάλετε νέες βάσεις στη ζωή σας, στον γάμο σας, στην καριέρα σας. Όμως, κάνετε λίγο κράτει, διότι αυτή η αίσθηση παντοδυναμίας ίσως σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Μπορεί να αρχίσετε να γίνεστε πιεστικοί και να απαιτείτε ξαφνικά από τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σας απαντήσεις και αλλαγές που δεν είναι έτοιμοι να τις κάνουν και να χρειάζονται χρόνο. Ή μπορεί εσείς να δεχτείτε κάποιες πιέσεις ή και κατηγορίες από κάποια άτομα του περιβάλλοντος σας και να μην μπορέσετε να τις ανεχτείτε και να τα βροντήξετε όλα κάτω και να φύγετε αφού έχετε πια μπουχτίσει. Δεν σας λέω να υπομένετε συμπεριφορές που δεν τις αξίζετε, αλλά θα πρέπει τις αποφάσεις σας να μην τις πάρετε υπό καθεστώς πίεσης, συναισθηματικής φόρτισης ή νομίζοντας ότι μπορείτε όλα να τα καταφέρετε μόνοι σας. Ψυχραιμία!

ΖΥΓΟΣ

Πίεση σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα φέρνει η Πανσέληνος, η οποία σχηματίζεται την ίδια ημέρα με την αντίθεση της Αφροδίτης, που είναι κυβερνήτης σας, με τον Πλούτωνα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κάντε ό,τι χρειάζεται για να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές δυσκολίες που θα δημιουργηθούν. Μπορεί μια κατάσταση στο σπίτι να κορυφώνεται και να θέλετε να απομακρυνθείτε από άτομα με τα οποία συμβιώνετε ή να απαλλαγείτε οριστικά από ενοχλητικούς συγκατοίκους ή γείτονες που σας κάνουν τη ζωή σας δύσκολη και σας καταπιέζουν. Ή μπορεί στη δουλειά να δέχεστε πολλές πιέσεις από συνεργάτες που σας σπάνε τα νεύρα και ίσως απαιτούν από εσάς πράγματα που δεν έχετε συμφωνήσει και να σας κάνουν έξαλλους. Επειδή η κατάσταση θα είναι τεταμένη και εσείς θα έχετε την τάση να αφήσετε πίσω σας το παλιό και αρρωστημένο και να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, πριν τα κάνετε όλα ρημαδιό και αφήσετε πίσω σας καμένη γη, δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμίσει για να πάρει και τις σωστές αποφάσεις. Γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε με κάποιον τρόπο από ό,τι σας προκαλεί τοξικότητα και σας πιέζει, χωρίς όμως να λειτουργήσετε παρορμητικά και τσακωθείτε. Πάρτε άδεια από τη δουλειά, βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και ελάτε σε επαφή μόνο με όσους μπορούν να σας φροντίσουν, να σας καταλάβουν και να σας ηρεμίσουν. Αλλιώς απομονωθείτε και χαλαρώστε μόνοι σας, διαλογιστείτε, κάντε μια βόλτα, επισκεφθείτε ένα μουσείο που θα σας κάνει καλό και θα σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι το κέντρο της εσωτερικής σας ηρεμίας και μετά ανακοινώνετε τις αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον τομέα της επικοινωνίας, των συνεργασιών, των συμφωνιών, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, εστιάζει η Πανσέληνος και πρέπει να είστε έτοιμοι για πολλές προκλήσεις. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα επικρατεί ένα επικοινωνιακό ντελίριο και θα έχετε συζητήσεις, προτάσεις και διαπραγματεύσεις που θα σας κουράσουν και θα σας εξαντλήσουν νοητικά. Ανάλογα και με τη φάση της ζωής του καθενός, άλλοι μπορεί να εξετάζουν τους όρους μίας συνεργασίας, να διαπραγματεύονται μια μεταγραφή και άλλοι να έχουν συζητήσεις για την εισαγωγή τους σε κάποιο πανεπιστήμιο ή για την μετεκπαίδευση τους. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν είναι πολλές, όμως θα πιεστείτε πολύ ψυχολογικά, καθώς η αγωνία σας για το τι πρέπει να κάνετε και τι να επιλέξετε θα είναι μεγάλη. Από την άλλη, μπορεί κάποιοι να ζητούν τη γνώμη σας για δικά τους θέματα και να αγχώνεστε ή εσείς να καταφεύγετε σε κάποιους ανθρώπους που τους εμπιστεύεστε και τους θεωρείτε μέντορές σας, για να σας καθοδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι. Πριν όμως λάβετε αποφάσεις και δεσμευτείτε σε κάτι, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχουν ξεκαθαριστεί τα πάντα, διότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και ίσως υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις που μπορεί να τις βρείτε μπροστά σας. Επίσης, επειδή την ίδια ημέρα της Πανσελήνου σχηματίζεται η αντίθεση του κυβερνήτη σας Πλούτωνα με την Αφροδίτη, προσέξτε ιδιαίτερα σε φιλικές, ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις, για να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες και έρθετε σε αντιπαραθέσεις και καβγάδες. Να είστε προσεκτικοί και στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας, αλλά και σε παρασκηνιακά παιγνίδια που μπορεί να παίζονται στη δουλειά, αλλά και σε παιγνίδια εξουσίας και χειρισμού στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την αυτοεκτίμηση στα ύψη σας βρίσκει η Πανσέληνος και σας δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί η πρόσφατη έκλειψη να σας τάραξε λίγο στον τομέα των σχέσεων, αλλά η Πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε πάλι τα πατήματα σας, να αφήσετε πίσω σας τα δράματα και βέβαια να δώσετε περισσότερο σημασία σε αυτό που σας καίει… τα οικονομικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τον προγραμματισμό σας, να ξεκινήσετε αποταμίευση, να εξετάσετε νέες, αλλά και παλιότερες επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις και να κρατήσετε μόνο τις συμφέρουσες. Μπορεί στο παρελθόν από την ανασφάλεια σας να ανεχόσασταν συνεργασίες που όμως ουσιαστικά δεν είχαν πολλά να σας προσφέρουν. Πλέον, πρέπει να καταλάβετε την αξία σας και να διεκδικείτε μόνο ό,τι σας αναλογεί. Πόσο πια θα τρέχετε και θα επενδύετε τον χρόνο σας σε δουλειές και συνεργασίες που δεν σας προσφέρουν τα δέοντα. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να αυξήσετε το εισόδημά σας με επωφελείς συνεργασίες και συμφωνίες, ενώ στις υπόλοιπες που απλά σας εκμεταλλεύονται θα τους κουνήσετε το μαντήλι. Παράλληλα προσέξτε, όμως, διότι μπορεί να προκύψουν πολλά έξοδα ή να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια μεγάλη αγορά για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας. Απλώς, στοχεύστε στο να κάνετε μια επένδυση που θα αντέξει στον χρόνο και όχι να ξοδέψετε ένα μεγάλο πόσο σε κάτι που θα σας δώσει πρόσκαιρη χαρά. Επίσης, για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, μπορεί να προκύψει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο ζώδιο σας σχηματίζεται η Πανσέληνος της «φράουλας» και οι συναισθηματικές σας μεταπτώσεις θα είναι έντονες. Όμως, είναι η στιγμή σας για να κάνετε την αυτοκριτική σας, να επαναξιολογήσετε τη ζωή σας και να προβείτε σε μεγάλες αλλαγές. Αφιερώστε λοιπόν λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας ποια είναι τα επιτεύγματα σας που σας κάνουν περήφανους και τι είναι αυτό που σας δυσαρεστεί και πρέπει να το αλλάξετε. Σκεφτείτε τα λάθη σας, τα μαθήματα που πήρατε από τον Κρόνο που είχατε στο παρελθόν ζώδιο σας και θέστε εκ νέου τους στόχους σας. Πώς θέλετε να είναι το μέλλον σας, ποια θέλετε να είναι η εικόνα σας, είστε ευτυχισμένοι, έχετε άτομα δίπλα σας που σας αξίζουν, είστε έτοιμοι να κάνετε τις κινήσεις για να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας; Τα ερωτήματα που έχετε να απαντήσετε είναι πολλά, όπως και τα προσωπικά στοιχήματα που πρέπει να κερδίσετε για να κάνετε τις αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στον καλύτερο εαυτό σας. Να είστε ειλικρινείς όμως με τον εαυτό σας, διότι αν χαϊδεύετε τα αυτιά σας δεν θα οδηγηθείτε πουθενά. Αν δικαιολογείτε όλα σας τα λάθη και ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους δεν θα βρείτε λύσεις, παρά θα ανακυκλώνετε τις ίδιες συμπεριφορές και θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα, Δεν χρειάζεται να αυτομαστιγώνεστε, πήρατε τα μαθήματα σας και πλέον απλώς πρέπει να αφήσετε πίσω σας τοξικές συνήθειες, λάθος ανθρώπους και αυτοκαταστροφικές τακτικές και να επενδύσετε στα ταλέντα και τα προτερήματα σας. Αφήστε τους δαίμονες στο παρελθόν και κοιτάξτε στο φως. Αν κάτι προέκυψε στη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, με αυτή τη Πανσέληνο μπορεί να έρθει ξανά στην επιφάνεια. Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και στις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, διότι μπορεί να υπάρξουν προστριβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη με αυτή την Πανσέληνο και γι’ αυτό θα πρέπει να δίνετε σημασία σε ξαφνικές σκέψεις και όνειρα που μπορεί να έχετε. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και αν κάτι ή κάποιος σας δημιουργεί μια συστολή ή άσχημα συναισθήματα, καλό είναι να τρέξετε μακριά. Η Πανσέληνος επηρεάζει τον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά το τέλος μιας κατάστασης, το παρασκήνιο, αλλά και την ψυχολογία σας. Ίσως τώρα βγουν κάποιοι φόβοι στην επιφάνεια ή έχετε ανασφάλειες για το μέλλον σας και αισθάνεστε ότι χάνετε τη σταθερότητα σας. Επειδή θα είστε πιο συναισθηματικοί και ευάλωτοι μην πιέζετε τον εαυτό σας και μην έρχεστε σε επαφή με άτομα που είναι τοξικά και σας ρουφάνε. Προτιμήστε να μείνετε όσο πιο απομονωμένοι μπορείτε ή με άτομα που σας νοιάζονται, σας καταλαβαίνουν και σας αγαπούν. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να κάνετε αποτοξίνωση από βλαπτικές τροφές και συνήθειες. Η Πανσέληνος αυτή δείχνει και κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας ή μπορεί εσείς να κινήστε μυστικά και να προετοιμάζετε κάτι στα επαγγελματικά σας που δεν γίνεται να το αποκαλύψετε ακόμη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας και φέρνει θετικές εξελίξεις στα σχέδια και τους στόχους που έχετε. Σας κάνει πιο κοινωνικούς, αποφασιστικούς και χαρούμενους. Μπορεί να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να έρθετε πιο κοντά, να βγείτε με συνεργάτες για να γιορτάσετε μια επιτυχία σας ή για να τους ευχαριστήσετε που σας στήριξαν σε δύσκολες στιγμές. Γενικά, θα προσπαθήσετε να συσφίξετε τις σχέσεις σας με όσους αγαπάτε και θα απομακρύνετε όσους σας πρόδωσαν, σας φέρθηκαν άδικα και όσους είναι πολύ μακριά από τον δικό σας τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Θα έχετε περισσότερη όρεξη για δημιουργία και διασκέδαση και θα ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Θα βρείτε νέους συμμάχους και υποστηριχτές στα σχέδια σας και η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη. Μπορεί να προγραμματίσετε και μια εκδρομή με φίλους ή να εμπλακείτε σε εθελοντικές δραστηριότητες στην περιοχή σας. Όμως, όσοι έχετε γεννηθεί στις 5 τελευταίες ημέρες του ζωδίου ή στις αρχές, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε φιλικές και ερωτικές σχέσεις, διότι την ίδια μέρα της Πανσελήνου έχουμε την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που μπορεί να σας ζορίσει περισσότερο και να βγάλετε γκρίνια και παράπονα.

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni