Δήμος Κρωπίας: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Με πρωτοβουλία του προέδρου, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθηγητή, Θωμά (Μάκη) Κιούση παρέχεται στους μαθητές της τελευταίας τάξης των Λυκείων του Κορωπίου καθώς και στους απόφοιτους ένα αποτελεσματικό ψηφιακό εργαλείο (e – Πάμε Πανεπιστήμιο)για την πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα e – Πάμε Πανεπιστήμιο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα πληροφόρησης και στατιστικής επεξεργασίας για οτιδήποτε αφορά την πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στην ανάλυση των πανεπιστημιακών σχολών. Κατευθύνει μαθητές και γονείς με εγκυρότητα και αξιοπιστία στον επαγγελματικό προσανατολισμό, στην επιλογή των σπουδών τους και στις ενέργειες που πρέπει να κάνουν για να επιλέξουν σωστά το μέλλον τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσφέρει, για πρώτη φορά, δωρεάν στα χέρια των μαθητών και γονέων ένα αξιόπιστο ψηφιακό εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού, δίνοντας την ευκαιρία σε αυτή τη δύσκολη υγειονομική συγκυρία να ενημερωθούν σωστά και να κάνουν τις κατάλληλες για τους ίδιους επιλογές σπουδών.

Ο Δήμος καλεί όλους τους μαθητές τελειόφοιτους και απόφοιτους, εφόσον το επιθυμούν, οι οποίοι παίρνουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς και εκείνοι που θα υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους με το 10% να απευθυνθούν στο Σχολείο τους για την εγγραφή στο πρόγραμμα και την παραλαβή των κωδικών.

Recommended For You

About the Author: efoni