Δολοφονία Τάσου Μπερδέση: Τι έδειξε η νεκροψία-Συντετριμμένη η σύντροφός του

Τη λύση του μυστηρίου της υπόθεσης δολοφονίας του 39χρονου πυγμάχου, στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας, προσπαθούν να βρουν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Στην «ατζέντα» της Ασφάλειας, βρίσκεται το τι ακριβώς συνέβη χθες το πρωί, έξω από το προπονητήριο όπου οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον 39χρονο.

H νεκροτομή έδειξε ότι 10 από τις 14 σφαίρες του πολεμικού καλάσνικοφ έπληξαν το σώμα και το κεφάλι του θύματος.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η εύρεση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, αλλά και οι νέες μαρτυρίες που ενδεχομένως δώσουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς στήθηκε η ενέδρα στον πυγμάχο. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, οι δράστες της δολοφονίας να ήταν τουλάχιστον δύο και να προσέγγισαν τον 39χρονο, γαζώνοντάς τον με καλάσνικοφ, ένα όπλο που τείνει να εξελιχθεί σε όπλο «σφραγίδα» και «ταυτότητα» στα ξεκαθαρίσματα της μαφίας.

Τα ερωτήματα στην υπόθεση

 

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα εάν οι δράστες χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα προκειμένου να φτάσουν στον τόπο της δολοφονίας και στη συνέχεια να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Και αυτό διότι υπάρχει μεν μία μαρτυρία ότι ένα πολυτελές αυτοκίνητο 4Χ4 έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο, ωστόσο, ερευνάται εάν το στοιχείο αυτό σχετίζεται με την εκτέλεση. Υψηλόβαθμος αξιωματικός της Ασφάλειας, ανέφερε πάντως στον ΑΝΤ1 ότι οι αστυνομικοί δεν πιστεύουν στις συμπτώσεις και απομένει να διασταυρώσουν αυτή την μαρτυρία με βιντεοληπτικό υλικό. Σημειώνεται ότι από χθες το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει καταγραφεί κάποιο περιστατικό πυρπόλησης αυτοκινήτου, τέτοιου τύπου, πρακτική που συνήθως ακολουθούν οι εκτελεστές συμβολαίων θανάτου προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Επίσης, δεν έχει αναφερθεί κλοπή ενός παρόμοιου οχήματος, τα τελευταία 24ωρα.

Στα «μελανά» σημεία της ιστορίας, είναι και το ότι σύμφωνα με τις έως τώρα έρευνες δεν υπάρχει κάποια κάμερα ασφαλείας στο προπονητήριο ή ακόμη στην ευρύτερη περιοχή ακτίνας 500-600 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας, γεγονός που πιθανόν να βοηθούσε στην πορεία των ερευνών. Επίσης, δεν υπάρχει οπτική επαφή του σημείου της εκτέλεσης με άλλο κτήριο όπου να στεγάζονται εταιρείες ή κάποια κατοικία. Δηλαδή λιγοστεύουν οι ελπίδες να υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος να είδε τη σκηνή της δολοφονίας. Όλα αυτά δείχνουν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ότι οι εκτελεστές ήταν καλά «διαβασμένοι» και είχαν μελετήσει πολύ προσεκτικά τις κινήσεις και κάθε βήμα τους, προκειμένου να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Συντετριμμένη η σύντροφός του στο T-Live – Τι είπαν λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του

Σοκαρισμένη από τη δολοφονία του αγαπημένου της Τάσου Μπερδέση με τον οποίο είχε μια σχέση αγάπης εδώ και δυο χρόνια, είναι η πανέμορφη σύντροφός του Ελισάβετ. Το εντυπωσιακό μοντέλο που διατηρεί και ινστιτούτο ομορφιάς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο σύντροφός της χάθηκε τόσο αναπάντεχα. Η Ελισάβετ είδε για τελευταία φορά τον σύντροφό της λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του στη Βάρη.

Η εκπομπή T-LΙVE, εντόπισε χθες  την Ελισάβετ η οποία είπε συντετριμμένη και σοκαρισμένη:

“Δεν μπορώ να μιλήσω δεν μπορώ να σας πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Τον Τάσο τον είδα σήμερα το πρωί. Είπαμε ότι λέμε πάντα. Θα πήγαινε στην προπόνησή του όπως κάθε πρωί. Είμαστε μαζί δυο χρόνια” είπε με τρεμάμενη φωνή η Ελισάβετ στην εκπομπή T-LIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Recommended For You

About the Author: efoni