Δήμος Μαραθώνα: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «H χρήση ναρκωτικών ουσιών στην εφηβική ηλικία την περίοδο της πανδημίας»

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών και Μαθητριών Δήμου Μαραθώνα σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Απριλίου στις 18.00 με θέμα: «H χρήση ναρκωτικών ουσιών στην εφηβική ηλικία την περίοδο της πανδημίας».
Στην εκδήλωση θα μιλήσει η ψυχολόγος Ναζεντιάδου Ιλιάνα – Πρόεδρος του παραρτήματος Αθήνας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ).
Στην ομιλία θα ενημερωθείτε για την κατάσταση που βιώνουν τα Παιδιά μας σήμερα, τις επιρροές, τις επιδράσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά, ιδιαίτερα στις συνθήκες της πανδημία και του «εγκλεισμού», που τα καθιστούν ακόμα πιο ευάλωτα στις προκλήσεις.
Θα ενημερωθείτε για το τεράστιο πρόβλημα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ένα πρόβλημα που όσο και να αισθανόμαστε ως Γονείς ότι δεν αφορά άμεσα τα παιδιά μας, είναι πιο κοντά μας από κάθε άλλη περίοδο και το αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας καθημερινά.
Ενημερώστε και εσείς με την σειρά σας, τους Γονείς & Κηδεμόνες της δική σας Σχολικής μονάδας.
Ερωτήσεις και Προβληματισμούς, μπορείτε να υποβάλετε στο e-mail της Ένωσης Γονέων enosigoneon.dm@gmail.com, για να απαντηθούν μετά το πέρας της ομιλίας.
Μια χρήσιμη ομιλία για όλους … Γονείς & Παιδιά.
Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο της πλατφόρμας Zoom: https://us02web.zoom.us/j/9333076881?pwd=RDNEb0ZsQlpnaXJIREtKMzJZYXN1dz09
Meeting ID: 933 307 6881
Passcode: 48VxP2
Θα χαρούμε να σας δούμε διαδικτυακά

Recommended For You

About the Author: efoni