Πικέρμι: Τι ισχύει τελικά για τον διαγωνισμό του δικτύου αποχέτευσης

Αλλάζουν τα δεδομένα όσο αφορά τον διαγωνισμό της ΕΥΔΑΠ για την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης στις περιοχές Πικερμίου, Ντράφι, Αγίου Σπυρίδωνα και Διώνης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Αρχικά η είδηση παρουσιάστηκε σαν προσωρινό μπλόκο αφού η Επιτροπή Αναστολών του Δ΄ Τμήμα του ΣτΕ έκανε δεκτή την αίτηση της εταιρείας ΕΚΤΕΡ κατά της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ)

Σε επικοινωνία που είχε το irafina.gr με τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς μας ενημέρωσε πως σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει και εκείνος από την ΕΥΔΑΠ κάτι τέτοιο δεν ισχύει

Η αλήθεια είναι πως η εταιρεία Ιντρακόμ είχε προσφύγει αρχικά στην ΑΕΠΠ κατά της εταιρείας ΕΚΤΕΡ που είναι και ο ανάδοχος του έργου και είχε δικαιωθεί σε μια από τις αιτιάσεις της.

Με τη σειρά της η ΕΚΤΕΡ έκανε προσφυγή στο ΣτΕ κατά της απόφασης της ΑΕΠΠ όπου και δικαιώθηκε. Έτσι με την σημερινή απόφαση, ανοίγει ο δρόμος ώστε να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να ξεκινήσουν τα έργα, αφού σταλεί η σχετική σύμβαση στο ελεγκτικό συνέδριο για την αναγκαία γνωμοδότηση.

Πηγή: irafina.gr

Recommended For You

About the Author: efoni