Γλυκά Νερά: Συνεργείο καθαρισμού στη μεζονέτα – Αποφεύγει να μένει εκεί ο σύζυγος της Καρολάιν

Συνεργείο καθαρισμού βρέθηκε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τον ALPHA, πέντε άτομα έφτασαν σήμερα το πρωί, 24/5, στο σπίτι, προκειμένου να καθαριστεί ο εσωτερικός χώρος, μετά το ειδικό υλικό που άφησε η σήμανση. Ο 32χρονος πιλότος, ακόμα συντετριμμένος από τον φρικτό θάνατο που βρήκε η σύζυγός του, ήταν ήδη μέσα στην οικία, ωστόσο δε μπορούσε όμως να παραμείνει για πολύ.

«Έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία και σύντομα ευελπιστεί να έχει κάποιο νέο που να του απαλύνει τον πόνο ότι ο φονιάς της συζύγου του δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτό που ήρθε να κάνει ο 32χρονος πιλότος εδώ είναι να δείξει τους χώρους στο συνεργείο καθαρισμού και να φύγει. Θα επιστρέψει μόνο, όταν τελειώσει το συνεργείο καθαρισμού. Δε θέλει να βρίσκεται ούτε λεπτό στο συγκεκριμένο σπίτι, στο συγκεκριμένο κολαστήριο που έχασε τη ζωή της η 20χρονη», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Ο υπεύθυνος του συνεργείου καθαρισμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και σημείωσε ότι το έργο είναι δύσκολο.

Τα «ανοιχτά» κινητά και το σκίτσο του «κοντού» δολοφόνου οδηγούν στην εξιχνίαση

Η ομάδα της ΕΛΑΣ, που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει επικεντρώσει την προσοχή της σε βίντεο με ένα ύποπτο όχημα, στο σκίτσο ενός εκ των δραστών – το οποίο προέκυψε μετά από περιγραφή του συζύγου της Κάρολαϊν – αλλά και στοιχεία που φτάνουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων από το σπίτι αλλά και οι έρευνες για ίχνη DNA που πιθανώς να άφησαν οι δράστες στο σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο το σκίτσο του «κοντού» δολοφόνου, έχει μικρύνει τη λίστα σεσημασμένων υπόπτων σε περίπου 30 άτομα. Την ίδια ώρα από την πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων της «σάρωσης» της περιοχής αναδείχθηκαν πολλά ενεργοποιημένα κινητά τηλέφωνα το κρίσιμο δίωρο 04:30-06:30, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Κάποια από αυτά ίσως ανήκουν στους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν.

Οι αστυνομικοί χειριστές της υπόθεσης, αναλύοντας αυτές τις λίστες, διαπιστώνουν πως πολλές τηλεφωνικές συνδέσεις έχουν ενεργοποιηθεί από τις κεραίες εκπομπής σήματος της περιοχής. Οι αξιωματικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν αυτές οι τηλεφωνικές συνδέσεις «δικαιολογούνται», αν δηλαδή έγιναν από κατοίκους της περιοχής ή από «επισκέπτες», αν ανήκουν σε αλλοδαπούς, ίσως και «αχυράνθρωπους».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι αρκετές αλλά όχι πολλές οι τηλεφωνικές συνδέσεις, που δεν φαίνεται προς το παρόν να δικαιολογείται η παρουσία των κατόχων τους στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, οι αξιωματικοί θα εξετάσουν αν αυτές οι συνδέσεις έχουν ενεργοποιηθεί μέρες πριν την σοκαριστική δολοφονία.

Recommended For You

About the Author: efoni