ΤΑ ΠΑΡΑ-ΦΩΝΗ-ΜΑΤΑ: Οι Ευρωεκλογές και τα μαχαιρώματα… οι διεργασίες στους Δήμους και τα καυτά quiz

Καλημέρα ή και καλησπέρα αγαπητοί μου αναγνώστες,

Εδώ η Κουτσομπόλα σας.

Με ρώτησαν που ήμουν, με ρώτησαν αν εξαφανίστηκα επίτηδες ή αν πήγα διακοπές και θα επιστρέψω κάποια στιγμή. Γύρισα λοιπόν γιατί σας είχε «φάει» η αγωνία μερικούς και φέρνω νέα με ευρωπαϊκό αέρα ή μάλλον με τον αέρα που θα μας πάει στην Ευρώπη! Οι εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα είναι για τους αναλυτές, εγώ είμαι εδώ για τα μαχαιρώματα μεταξύ υποψηφίων, αυτούς που θέλουν να φάνε καρέκλες και πιστέψτε με συνήθως είναι οι πιο κοντινοί… ή τουλάχιστον έτσι εμφανίζονται.

Χωρίς πολλά πολλά ξεκινάω και σας λέω ότι η επιτυχία των υποψηφίων ευρωβουλευτών θα κριθεί μεν στο χειροκρότημα, έχει διαφανεί δε ήδη στο οργανωτικό κομμάτι. Κακά τα ψέματα, ο λαοφιλής υποψήφιος μετράει, όταν είναι πανελλαδική η κάλπη, αλλά χάνει στα σημεία από το πολιτικό κομμάτι. Σε λίγες μέρες θα σας πω και περισσότερα, για τα ροκανίσματα και τα μαχαιρώματα…

Σημαντική η Ευρώπη δεν λέω, αλλά μήπως σας έλειψε κι εσάς μια φαγωμάρα στα των αυτοδιοικητικών να έχουμε ειδήσεις να παίζουμε βρε παιδί μου, να μην αναρωτιέστε που πήγαμε και χαθήκαμε.

Και όσο η Ανατολική Αττική έγινε viral εξαιτίας του beef της πρώην- πια- Αντιδημάρχου με τον νέο Δήμαρχο Σαρωνικού, εγώ να πω ότι ζήλεψα τα εγκαίνια της Μαρίνας στη Βουλιαγμένη και θα πω στον καλό μου να με πάει εκεί να αδειάσουμε τις boutique γιατί μόνο αυτό αξίζει σε μια Κουτσομπόλα.

Πίσω στα δικά μου τώρα τα πολιτικά. Άλλοι βγαίνουν από το Παρατηρητήριο, άλλοι είναι στο τσακ να μπουν και είναι ακόμα Ιούνιος.

Στην Παιανία έχει πάρει φωτιά το σκηνικό του αθλητισμού ιδίως με τα ολυμπιακά ακίνητα και όχι μόνο. Τώρα ξεκινά ο αθλητικός κανονισμός και φέτος διευρύνθηκαν περισσότερο οι καλοκαιρινές δραστηριότητες των παιδιών. Ποιος όμως δημοτικός σύμβουλος είναι αντίθετος σε αυτά φέρνοντας συνεχώς τα θέματα του αθλητισμού στο δημοτικό συμβούλιο, ο οποίος «κατηχείται» από π. αντιδήμαρχο και νυν «εμπειρογνώμονα» σύμβουλο αθλητισμού που παρείχε υπηρεσίες παλαιότερα και στην Παιανία αλλά έφυγε δια της πλαγίας…;

Στον Δήμο Διονύσου παρακολουθούμε το Καλημέρα Ζωή σε συνδυασμό με την Λάμψη, όπως λένε αυτοί που ξέρουν καλά τα τοπικά της περιοχής. Θα με ρωτήσεις γιατί θυμήθηκα τώρα την Φωσκολιάδα και θα σου πω πως τέτοια εσωτερικά μαχαιρώματα που έχει η διοίκηση δεν τα είχε ούτε η Giant, ακόμα και με τη Βύρνα Δράκου μέσα! Μα είναι δυνατόν να στηρίζει πιο πολύ η Αντιπολίτευση παρά η διοίκηση: Δεν πειράζει αγαπημένοι μου, κάντε ίντριγκες να έχει η Κουτσομπόλα να γράφει…

Με τον Δήμο Μαρκοπούλου θα ασχοληθώ τώρα και θα πω πως για να εκθέτει δημόσια πρώην Δήμαρχος τον νυν Δήμαρχο με αναρτήσεις στα σόσιαλ και να τον εγκαλεί για τα στελέχη του, έχουμε νέο beef στην πόλη!

Τώρα να πάμε και στα προληπτικά… μέτρα που λαμβάνουν μερικοί Δήμαρχοι… και δείχνουν την αγάπη τους με τις μετακινήσεις γιατί καλές ήταν οι εκλογές, αλλά μην παίρνουν και πολύ αέρα τα στελέχη που έχουν βλέψεις γιατί το 28 είναι μακριά ακόμα!

Σε μία περιοδεία θα σας πάω τώρα στα Ανατολικά, όπου Δήμαρχος τα «πήρε» με βουλευτή γιατί ο τελευταίος έχει πάρε δώσε με τον πρώην τοπικό άρχοντα της πόλης.

Και αφού μίλησα για περιοδείες να σας πάω και στις ομιλίες! Εκεί, νυν Δήμαρχος έβγαλε όλη την αντιπάθεια που έχει για μία κομματική κυρία, και οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι μόνο η αρχή!

Μήπως να σε πάω αναγνώστη μου και παραλιακά; Αχ, αυτά τα openings… Kρύβουν συναντήσεις, κρύβουν διχόνοιες, κρύβουν και μηνύσεις…

Κι αφού σας έδωσα μια πρόγευση για όσα έρχονται, γιατί το καλοκαίρι δεν θα είναι θερμό λόγω μόνο των υψηλών θερμοκρασιών, θα σας πάω και στα quiz μου να έχετε να αναρωτιέστε και να με περιμένετε την επόμενη φορά.

-Ποιος είναι ο βουλευτής που είναι πικραμένος από πρώην υποστηρικτή του και γιατί;

-Ποιος είναι ο αγενής βουλευτής που ενώ κοιτάει πολύ ψηλά, δεν χαιρετάει τους γύρω του σε κοινωνικές εκδηλώσεις; Nα μου πεις αδυναμίες είναι αυτές…

-Από αλλού την περιμένουμε την αποχώρηση και από αλλού θα μας έρθει…Αχ δεν βγαίνουν τα κουκιά, μην μου βιάζεστε!

-Ποιος τα δίνει τα δημοσιεύματα και τι θέλει να πετύχει; Νομίζετε ότι η Κουτσομπόλα δεν ξέρει;

-Xτύπησε και το χέρι στο τραπέζι λίγο πριν τις εκλογές, αλλά μετά ήταν αγαπημένοι… μέχρι να μην είναι… Ποιοι είναι;

-Ποια είναι η είδηση που θα σκάσει μέσα στο καλοκαίρι και θα ανατρέψει τις ισορροπίες;

-Το like συζητήθηκε, αν έγινε από απροσεξία ή σκόπιμα, θα φανεί εν καιρώ!

-Ποιος είναι ο Αντιδήμαρχος που συγκεντρώνει σχόλια γιατί συγκεντρώνει τα βλέμματα;

-Γιατί «χτυπούν» τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής; Aχ, και έχει τόσο ωραίο λιμάνι το Λαύριο μας…

Mέχρι την επόμενη φορά,

Να με διαβάζετε, να ρίχνετε καμία βουτιά να δροσίζεστε και να με σκέφτεστε γιατί τα βλέπω και τα μαθαίνω όλα!

Φιλιά,

Η Κουτσομπόλα σας!

 

Recommended For You

About the Author: efoni