Βουλή: Άγριο επεισόδιο μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη

Άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα νωρίτερα στο εντευκτήριο της Βουλής, μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη με αφορμή την υπόθεση Novartis.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έπινε καφέ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Στο διπλανό τραπέζι βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες , τους δύο πολιτικούς χώρισε η φρουρά της Βουλής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι κ. Πολάκης χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις. Ο Παύλος Πολάκης, φέρεται να είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη:

«Την Τρίτη (σ.σ. που είναι προγραμματισμένη η συζήτηση του επενδυτικού νομοσχεδίου) θα έρθω και να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι»,

ενώ ο κ. Γεωργιάδης του απάντησε:

«Ετοιμάσου να ζητήσεις συγγνώμη γιατί την Τετάρτη θα σου κάνω αγωγή για 1 εκατ. ευρώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πολάκης κατέφθασε στη Βουλή με άγριες διαθέσεις, καθώς πριν το επεισόδιο με τον κ. Γεωργιάδη είχε έντονο διάλογο και με τον βουλευτή της ΝΔ, Χριστόφορο Μπουτσικάκη. Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης τον πλησίασε, ζητώντας εξηγήσεις για την αναφορά της αστυνομίας σχετικά με περιστατικό σε ταβέρνα και αρνητικό πρωταγωνιστή και πάλι τον κ. Πολάκη.

«Που την βρήκες την αναφορά θα μου πεις» είπε ο Πολάκης, με τον κ. Μπουτσικάκη να απαντά: «Δεν θα σου πω. Γιατί; Δεν είναι αλήθεια;»

Recommended For You

About the Author: efoni