Χρήστος Ταραντίλης: Ποιος είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο Χρήστος Ταραντίλης ανακοίνωσε την Δευτέρα 5/1, τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού για τις αλλαγές στη σύνθεση της Κυβέρνησης, ως νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Ταραντίλης, γεννηθείς το 1973, είναι εκλεγμένος βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ από τον Ιούλιο του 2019, μια εξαρχής προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό του ιστολόγιο, παράλληλα είναι  Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας και της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος.

Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (Δ.Ε.Τ.) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ),  Διευθυντής Ερευνητικής Μονάδας και πρώην Πρόεδρος του Τμήματος.

Βραβευμένος για πάνω από δέκα συνεχόμενα χρόνια ως ο καθηγητής με την υψηλότερη αξιολόγηση, μετά από αξιολογήσεις των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών.

Αρθρογράφος στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο θεμάτων οικονομίας και ανάπτυξης, δημόσιας διοίκησης, περιβάλλοντος, παιδείας, έρευνας και τεχνολογίας.

Επικεφαλής σε σημαντικό αριθμό συμβουλευτικών και ερευνητικών έργων.

Γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ από τον Ιανουάριο 2017 μέχρι και τις νικηφόρες εκλογές του Ιουλίου 2019.

Recommended For You

About the Author: efoni