Χάρης Δαμάσκος για επέκταση του μετρό στις Αχαρνές: Αισθάνομαι ως πολίτης των Αχαρνών πολύ περήφανος

Για την επέκταση του μετρό στις Αχαρνές, την οποία ανακοίνωσε και επίσημα ο  Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης από τα σημερινά εγκαίνια των τριών νέων σταθμών του Πειραιά, μίλησε αποκλειστικά στο efoni.gr ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ, Χάρης Δαμάσκος. Ο κύριος Δαμάσκος επεσήμανε την δυσκολία του εγχειρήματος, το οποίο έχει τεθεί επί τάπητος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ από το 2021, ενώ απάντησε και για το πότε θα δούμε τελικά το μετρό στις ΑΧΑΡΝΕΣ.

 

«Από την πρώτη συνάντηση με τον κο Κουρέτα στις 25/01/2021 είχαμε εξηγήσει στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ πόσο ανάγκη είναι η επέκταση της γραμμής 2 ως τις ΑΧΑΡΝΕΣ και είχαμε προαναγγείλει την έναρξη των τοπογραφικών μελετών προκειμένου να εξεταστεί η καταλληλόλητα και η δυσκολία του εγχειρήματος.

Αισθάνομαι ως πολίτης των Αχαρνών πολύ περήφανος που άκουσα από το στόμα του Υφυπουργού Υποδομών κου Καράγιαννη παρουσία του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη και του υπουργού Κ. Καραμανλή την προαναγγελία της επέκτασης της γραμμής 2 μετά από το Ίλιον μέχρι τις Αχαρνές.

Παρότι αναγνωρίζω ότι τέτοιου είδους έργα αργούν και σταθμό μετρό στις Αχαρνές θα δούμε τουλάχιστον μετά από μια δεκαετία, ξέρω πολύ καλά ότι αν δεν προγραμματιστούν και δεν στοχοθετηθούν δεν γίνονται ποτέ.»

Recommended For You

About the Author: efoni