ΤΑ ΠΑΡΑ-ΦΩΝΗ-ΜΑΤΑ: Τα στοιχήματα για την ημερομηνία των εκλογών, τα ονόματα που θα κοπούν και οι δημοτικοί «γάμοι»

Χαίρετε αναγνώστες μου αγαπημένοι, η Κουτσομπόλα σας επέστρεψε.

Ξέρω ότι με περιμένετε, ξέρετε ότι το θέλω…

Θυμάστε που σας έλεγα ότι μπήκαμε επίσημα σε προεκλογική περίοδο; E να μου πείτε εντάξει το ξέραμε αυτό, αφού είμαστε στο κατώφλι του 2023. Τώρα έχουν ανοίξει νέες συζητήσεις για την ημερομηνία των εκλογών. Άλλος λέει για Φλεβάρη- είναι κουτσός, μην τις κάνετε κύριε Πρωθυπουργέ μου, άλλος λέει για Σεπτέμβρη. Και πέφτουν τα στοιχήματα βροχή, λες και είμαστε πρώτη θέση στο Κατάρ, χωρίς την αγωνία μην πέσει η συνδρομητική. Αχ, δεν άντεξα είπα και τα παράπονά μου, γιατί εδώ θα με καταλάβουν οι φίλες αναγνώστριες, δεν ξέρετε τι είναι η γκρίνια του άντρα φιλάθλου όταν περιμένει σαν όαση μέσα στην έρημο ένα Μουντιάλ, και ξαφνικά δεν μπορεί να το δει.

Δεν πειράζει όμως για αυτό υπάρχουν οι συγνώμες, όλοι άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε… (διπλής και πολιτικής ανάγνωσης)

Να επανέλθω όμως αναγνώστες μου στα πολιτικά μας, και να σας πάω στα ονόματα των ψηφοδελτίων που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί. Στη ΝΔ ψάχνουν να καλύψουν την ποσόστωση των γυναικών και μαθαίνω ότι παίζει δυνατά το όνομα της κυρίας Πολίτη από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Στον ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνουν ονόματα που δεν θα είναι μόνο Προεδρικοί- κάπου εδώ γελάμε- και στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχει δυσαρέσκεια, αφού φήμες θέλουν τους σχεδόν επίσημους υποψηφίους να έχουν πρόβλημα με ένα όνομα που συζητιέται πολύ και για τους λάθος λόγους.

Πάντως εγώ που είμαι Κουτσομπόλα, σας λέω ότι καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει… και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Πάω τώρα και σε δύο κυρίες που μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα, αλλά συγκεντρώνουν πολύ θετικά σχόλια. Μιλάω για την υφυπουργό Τουρισμού, κυρία Σοφία Ζαχαράκη και την Αναπληρώτρια Γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, κυρία Αναστασίου. Μεροληπτική μην με πείτε, γιατί είμαι και γυναίκα και στηρίζω γυναικείες υποψηφιότητες, απλά οι διαφορές φαίνονται- για κάτι δικά μου λέω που έγραψα και παραπάνω- και δίνουν πόντους. Από τη μία η κυρία Ζαχαράκη «οργώνει» την Ανατολική Αττική, παράλληλα με τα υπουργικά της καθήκοντα και από την άλλη η κυρία Αναστασίου μαθαίνω ότι χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης ακόμα και από τους ανταγωνιστές της από τα άλλο κόμματα. Να πούμε εύγε και στις δύο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΕΞΩ

Να με συγχωρέσετε αγαπημένοι μου, εγώ δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν, το ψωμάκι μου βγάζω, αλλά θα το πω και θα το ξαναπώ! Μέχρι να ανακοινωθούν τα τελικά ψηφοδέλτια των κομμάτων, κρατήστε μικρό καλάθι κάποιοι. Έστω ένα σαν του νοικοκυριού!

ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ

Με βίντεο στο youtube και με πλήρη απαξίωση στο έργο του νυν Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο Περιφερειακός σύμβουλος της Ανατολικής Αττικής και πρώην Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης, ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον κύριο Σγουρό. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε, κι ας είναι νωρίς για δηλώσεις χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το παζλ με τους υποψηφίους Περιφερειάρχες και τις στηρίξεις από τα κόμματα.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ «ΓΑΜΟΙ»

Ξέρετε ποια είναι η χαρά της κάθε κουτσομπόλας φαντάζομαι και αυτή δεν είναι άλλη από τους γάμους! Θες αναγνώστη μου που έχουμε μπει σε πιο γιορτινό κλίμα, θες που δεν βγαίνουν αλλιώς τα κουκιά, φουντώνουν οι «γάμοι»- συνεργασίες στους Δήμους της Ανατολικής Αττικής.

Πρώτος και καλύτερος στον Ωρωπό, αναγνώστες μου, όπου μαθαίνω ότι ο κύριος Λίτσας τα βρήκε με τον κύριο Δέδε και ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επίσημη υποψηφιότητά του για το 2023. Περιμένουμε βέβαια την αντεπίθεση Γιασημάκη γιατί όσο κι αν υπάρχει παράδοση στο Δήμο Ωρωπού για αλλαγή Δημάρχου σε κάθε θητεία, ο νυν Δήμαρχος δεν θα το αφήσει έτσι! Σε άλλο παραθαλάσσιο μέτωπο θα σας πάω τώρα, όπου τα νέα για γάμο Τσιγαρίδα και Κυριακόπουλου εξαπλώνονται γρήγορα… Μα για τον Δήμο Σαρωνικού λέω βεβαίως βεβαίως. Θα επιμείνω και θα ρωτήσω ποιον στηρίζει ο Πέτρος Φιλίππου;

Για να μην λέμε όμως μόνο για τους γάμους, θα πιάσω και τα διαζύγια που μπορεί να οδηγήσουν σε άλλο γάμο. Μιλάω για τα Σπάτα και την ανεξαρτητοποίηση Πουλάκη που μάλλον γέμισε χαμόγελα τον Δήμαρχο Μάρκου. Θες να ναι αναγνώστη μου γιατί φυλλοροεί η παράταξη της κυρίας Ραφτοπούλου, θες να είναι γιατί βλέπει μπροστά ο Δήμαρχος; To μόνο σίγουρο και να με θυμηθείτε είναι ότι ο Μάρκου το 2023, πάει για άνετη επανεκλογή!

Έμαθα ότι ενοχλήθηκαν στην Παλλήνη για τα αηδόνια μου, αλλά και τι να κάνουν οι άνθρωποι; Όταν βλέπεις τον απέναντι, βλέπε Ζούτσο «παντοκράτορα» να κάνει προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του που δεν τις βλέπεις ούτε με τα κιάλια, τα βάζεις με την Κουτσομπόλα! Haters gonna hate…

ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΙΑΝΙΑ

Στο άλλο θέμα των ημερών που απασχόλησε τα μέσα της Ανατολικής Αττικής, και δεν είναι άλλο από το έργο της Αποχέτευσης στα Γλυκά Νερά, οι πληροφορίες της Κουτσομπόλας μιλούν για καμπανάκι της ΕΥΔΑΠ στην εταιρία που έχει αναλάβει το έργο από πλευράς Δημοσίου. Καμία ρήξη στις σχέσεις της ΕΥΔΑΠ και του Δήμου, παρά μόνο αναζήτηση λύσεων από κοινού για το καλό των δημοτών. Αναμονή και υπομονή λοιπόν…!

ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Όπου πεταλούδα, βλέπε εφημερίδα. Και θα μου πεις αναγνώστη μου, το λες εσύ αυτό βρε Κουτσομπόλα που φιλοξενείσαι σε έντυπο; Θα το πω αναγνώστη μου, γιατί ο κόσμος έχει την δική του κρίση και βλέπει τα απτά αποτελέσματα των έργων της κάθε δημοτικής αρχής στην καθημερινότητά του. Από εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα! Δεν χρειάζεται να ονοματίσω ή να παίξω με τις λέξεις, ξέρεις που απευθύνομαι. Καλό το marketing, αγαπημένοι μου υποψήφιοι, αλλά ο κόσμος ξύπνησε! Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες το τελευταίο!

Και φύγαμε… για QUIZ (ΠΟΛΛΑ)

Ποιος εν ενεργεία Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου θέλει να κατέβει για Δήμαρχος σε παραλιακό Δήμο της Ανατολικής Αττικής;

Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος «ζηλεύει» τον Δήμαρχο Βόλου; Λέτε να τον ρώτησε πώς τα καταφέρνει όλα στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ;

Ποιοι πιέζουν νυν αρχηγό παράταξης να ξανασκεφτεί την ειλημμένη απόφασή του; Mήπως δεν είναι τόσο ειλημμένη;

Ποιοι ετοιμάζονται για παραιτήσεις για να κατέβουν στις εκλογές; Τα ξέρω τα ονόματα, να είστε σε επιφυλακή για το πότε θα τα δημοσιοποιήσω- και θα το κάνω πριν τις 31 Δεκεμβρίου-.

Σας φιλώ,

Η Κουτσομπόλα σας

 

 

 

Recommended For You

About the Author: efoni