Συμφωνία ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ για την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στο Δήμο Αχαρνών

Στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΕΔΑ Αττικής, του Εκτελεστικού Προέδρου της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής, κ. Πιέρρου Χατζηγιάννη, του Δημάρχου Αχαρνών, κ. Σπύρος Βρεττός, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων & Πολεοδομίας κ. Νικόλας Δαμάσκος, καθώς και με τη συμμετοχή Τεχνικών Συμβούλων, συζητήθηκαν οι προοπτικές υλοποίησης πρόσθετων υποδομών φυσικού αερίου στις περιοχές του Δήμου Αχαρνών.

Αμφότερα τα μέρη συμφώνησαν ότι η προοπτική ενίσχυσης του βαθμού κάλυψης περιοχών του Δήμου με δίκτυο φυσικού αερίου αποτελεί έργο μείζονος σημασίας, καθώς αναβαθμίζει ενεργειακά τις περιοχές του Δήμου με τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων και τη λειτουργία των εγκαταστάσεών τους με τη χρήση φυσικού αερίου.

Ο Εκτελεστικός Προέδρος της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής, κ. Πιέρρος Χατζηγιάννης, εξέφρασε την πρόθεση αμέριστης στήριξης των ενεργειών του Δημάρχου Αχαρνων στην κατεύθυνση της ενεργειακής αναβάθμισης των περιοχών του Δήμου Αχαρνών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός μετέφερε την επιθυμία των δημοτών για επέκταση των έργων φυσικού αερίου και τη δυνατότητα ταχύτερης σύνδεσης των κατά το δυνατόν περισσότερων νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Recommended For You

About the Author: efoni