Ραφήνα: Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο στην περιοχή για τη στήριξη των καταστημάτων

Σήμερα Δευτέρα πρωί, μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α., με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής επισκέπτονται καταστήματα της τοπικής αγοράς.

Το σημείο συνάντησης ήταν στην Κεντρική Πλατεία Ραφήνας.

Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι, η δράση  συνεχίστηκε  στον Δήμο Παλλήνης, παρουσία του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Ζούτσου. Η διανομή  ξεκινήσε από τη Λεωφόρο Μαραθώνος 67 & Πατριάρχου Γρηγορίου.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει εμπράκτως την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, την οποία άλλωστε ζητούσε εδώ και μήνες από την Πολιτεία, και στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων, που τον τελευταίο χρόνο έχουν πληγεί βαρύτατα από την πανδημία του κορονοϊού και τα αλλεπάλληλα lockdown.

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκονται στο πλευρό καταστηματαρχών, εργαζομένων και καταναλωτών, διανέμοντας μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων.

Η φώτο είναι από το irafina.gr 

Recommended For You

About the Author: efoni