Ραφήνα: «Τον σκότωσαν γιατί είναι μάγκες;»

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς του 42χρονου από τη Ραφήνα, ο οποίος έχασε τη ζωή του, αφού δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό την Κυριακή, 26 Ιουνίου. «Τον σκότωσαν έτσι απλά; Επειδή γούσταραν; Επειδή είναι μάγκες;». «Δεν υπήρχε καλύτερο παιδί από αυτό… Δουλευταράς… Γιατί τον έφαγαν; Επειδή βγήκε να πιει ένα ποτό; Να φοβόμαστε να βγούμε για μία βόλτα; Πού ζούμε; Τον σκότωσαν έτσι απλά; Επειδή γούσταραν; Επειδή είναι μάγκες;», αναρωτιούνται οι θείοι του, μιλώντας στο Mega.

Ραφήνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Την ίδια ώρα, το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου άνδρα έξω από μπαρ στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στη Ραφήνα. Σε βάρος του Έλληνα (σ.σ. με καταγωγή από την Αλβανία) και του Αλβανού, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Οι κατηγορούμενοι οι οποίοι παραδόθηκαν μόνοι τους στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οδηγήθηκαν σε ανακριτή και αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία.

 

«Για όλους είναι σοκ, ένα νέο παιδί, ένα παλικάρι, για το τίποτα. Που πήγε να διασκεδάσει. Πήγαινε πάρα πολύ συχνά εκεί. Ποτέ δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Ήταν ένα πάρα πολύ ήρεμο παιδί, δεν τσακωνόταν για τίποτα. Είχε και δύναμη. Ήταν μυώδης, είχε δύναμη. Δεν τσακωνόταν. Δεν ήταν από αυτούς τους ανθρώπους, δηλαδή, που θα πήγαινε κάπου και θα… Ήταν πάρα πολύ γνωστός στην περιοχή. Το στέκι του ήταν εκεί. Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα», ανέφερε φίλη του θύματος.

Ο 42χρονος είχε πάει στο μπαρ με τον ξάδελφό του, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού ήταν από τους πρώτους που αντίκρισε τον Δημήτρη αιμόφυρτο και παραμορφωμένο από τα χτυπήματα στο στενάκι.

Recommended For You

About the Author: efoni