Μενίδι: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και έκλεψαν οδηγό ταξί

Άγρια επίθεση από ανηλίκους δέχθηκε ένας οδηγός ταξί στο Μενίδι. Περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα, ανήλικοι του έκλεισαν τον δρόμο, την ώρα που μέσα στο ταξί υπήρχε επιβάτης.

Οι ανήλικοι δράστες άνοιξαν την πόρτα του οδηγού από το παράθυρο ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει. Έπειτα έβγαλαν τον οδηγό από το όχημα και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα. Η επιβάτης του ταξί βγήκε από το όχημα και τρέχοντας ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν και εντόπισαν έναν από τους ανήλικους δράστες. Πρόκειται για 12χρονο που συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Ο οδηγός ταξί μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA ανέφερε:

«04:00 παρά δέχομαι μια κλήση από την uber για παραλαβή επιβάτη, ήταν η διαδρομή από Μενίδι στην Εκάλη. Πήγα παρέλαβα την κυρία, χαιρέτισε τη φίλη της. Είχαμε κάνει κανά δεκάλεπτο διαδρομής, πετάγονται δυο 12χρονα στον δρόμο. Δύο άτομα αριστερά στην πλευρά του οδηγού και άλλα δύο δεξιά.

Έβαλαν το χέρι μέσα για να ανοίξει το αυτοκίνητο και ο άλλος με τράβαγε από τον γιακά. Κρεμάμενος όπως ήμουν στο αυτοκίνητο μισός έξω μισός μέσα, το αμάξι προχωρούσε. Έχω πέσει στο έδαφος και με χτυπάνε. Την ώρα εκείνη είπα στην πελάτισσα να μείνει ήρεμη και να φύγει να τρέξει δεξιά».

Recommended For You

About the Author: efoni