Ραφήνα: Παράδοση υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Πέππας και ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς παρέδωσαν σήμερα στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας μάσκες και αντισηπτικά, προσφορά της περιφέρειας Αττικής.

Εκ μέρους του Κέντρου Υγείας Ραφήνας το υλικό παρέλαβε η κ. Λευκή Κάλλη αναπληρωματική συντονίστρια και υπεύθυνη του εμβολιαστικού τμήματος.

Το Κέντρο Υγείας Ραφήνας με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου προσφέρει τις υγειονομικές του υπηρεσίες σε ολόκληρη την περιοχή ειδικά στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αρχικά ως κέντρο αναφοράς Covid και τώρα ως εμβολιαστικό κέντρο.

Παράλληλα εξακολουθεί να προσφέρει σε όλους τους πολίτες Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας εξυπηρετώντας καθημερινά δεκάδες περιστατικά υπό αντίξοες συνθήκες.

Νίκος Πέππας Αντιπεριφερειάρχης Αττικής: 

Παραδίδουμε σήμερα στο κέντρο Υγείας του πολύ αγαπητού Δήμου Ραφήνας μάσκες και αντισηπτικά για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου ενάντια στην πανδημία. Είναι ιερή υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε το υγειονομικό προσωπικό της χώρας με κάθε μέσο σε αυτό τον πολύ μεγάλο αγώνα που γίνεται. Ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης έθεσε την περιφέρεια Αττικής από την πρώτη στιγμή της έκρηξης της πανδημίας στον αγώνα ενάντια της στηρίζοντας και τους πολίτες και τους φορείς που το είχαν ανάγκη. Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίζει μέχρι τη λήξη, που ελπίζω να είναι σύντομη, να στηρίζει όλους όσοι είναι εμπλεκόμενοι σε αυτή τη διαδικασία.

Recommended For You

About the Author: efoni