Πέτσας: «Αυτά θα είναι τα προνόμια των εμβολιασμένων, μέσα Ιουνίου οι αποφάσεις»

Αναζωπυρώνεται η κουβέντα για «προνόμια» στους εμβολιασμένους. Τι ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας.
O αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μίλησε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα προνόμια των εμβολιασμένων, που πέφτουν ξανά στο τραπέζι.

«Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας», τόνισε.

Όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας, «αφού υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εμβόλια θα πρέπει να δοθούν κίνητρα σε όσους έχουμε εμβολιαστεί όπως μεγαλύτερης κίνησης ελευθερίας εντός και εκτός επικράτειας, δυνατότητα να επισκέπτονται χώρους που είναι κλειστοί τώρα και θα ανοίξουν και παρόμοιες ελευθερίες».

Παράλληλα εξήγησε πως αυτό είναι κάτι που συζητείται εδώ και ένα μήνα και εκτίμησε πως στα μέσα Ιουνίου είναι το χρονικό διάστημα που θα παρθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.

Αναφορικά με τα εμβολιαστικά κέντρα τόνισε πως αρχικά είχε ειπωθεί για 1018 στον πρώτο σχεδιασμό ενώ πλέον έχουν φτάσει 50% πάνω από τον αρχικό σχεδιασμό.

Recommended For You

About the Author: efoni