Πέτρος Φιλιππίδης: Τι υποστηρίζει ηθοποιός που τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού

Ενώπιων του εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου αναμένεται να κληθεί ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης με αφορμή δύο έως τώρα καταγγελίες συναδέλφων του.

Για τη μία μάλιστα περίπτωση, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, αν και η παθούσα είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού, η νομική εκτίμηση μετά την κατάθεσή της ενώπιον του εισαγγελέα είναι πως στοιχειοθετείται το αδίκημα του βιασμού. Η άλλη περίπτωση αφορά απόπειρα βιασμού, αδίκημα επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έχει λάβει ήδη αρκετές καταθέσεις, ενώ ενώπιόν του βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και η Σ.Μ., η μία από τις δύο καταγγέλλουσες, η οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σεξουαλική επίθεση που υπέστη από τον δημοφιλή ηθοποιό.

Λίγες ώρες μετά την κατάθεσή της, η Σ.Μ. μίλησε στη Realnews, εξηγώντας γιατί αποφάσισε τώρα να αποκαλύψει όσα είχε θάψει βαθιά μέσα της τόσα χρόνια. «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ξημέρωνε μια μέρα που θα περνούσα την πόρτα του εισαγγελέα για να καταγγείλω αυτό το συμβάν. Το είχα θάψει βαθιά μέσα μου και με στοίχειωνε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν σταμάτησα να αγαπώ την υποκριτική τέχνη και ας τσακίστηκαν τα όνειρα, οι προσπάθειές μου και το θάρρος μου. Επέζησα στον χώρο του θεάτρου, αγωνιζόμενη συνεχώς… Ο λόγος που μπαίνω τώρα σε αυτήν την ψυχοφθόρο διαδικασία δεν είναι για να κερδίσω δημοσιότητα, όπως πολλοί θα σκεφτούν, την οποία, ούτως ή άλλως, δεν αποζητώ. Αντιθέτως, δεν θέλω να δημοσιοποιούνται προσωπικά μου στοιχεία και καταστάσεις, παρά μόνο όσα χρειάζονται για να επικοινωνήσουμε το γεγονός. Ούτε και είμαι απόλυτα έτοιμη ψυχολογικά να το “ζωντανέψω” και να το αντιμετωπίσω ξανά. Όμως το κάνω τώρα, γιατί τώρα ο δρόμος άνοιξε! Το κάνω τώρα, για να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι σε έναν κόσμο καλύτερο, καθαρότερο και αγνότερο, για τα παιδιά μου. Για τα παιδιά όλων μας. Και γιατί τα όνειρα που χάθηκαν βίαια ζητούν δικαίωση».

Πηγή: Εφημερίδα “Realnews”

Recommended For You

About the Author: efoni