Μετρό: Οι Αχαρνές μέσα στις μελλοντικές επεκτάσεις

Ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ  κος Χάρης Δαμάσκος, με ανακοίνωσή του στα social media γνωστοποίησε πως οι Αχαρνές βρίσκονται στα σχέδια της επέκτασης της γραμμής 2 του Μετρό. Οι νέες μελέτες  για τις επεκτάσεις του Μετρό της Αθήνας  παρουσιάστηκαν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ,  κο Νικόλαο Κουρέτα από το βήμα του 4ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών-ITC 2021, που συνδιοργανώνουν οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr, στο Μέγαρο-Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

 

Παράλληλα, ο κος Δαμάσκος, ευχαρίστησε τόσο το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καθώς και την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για την εξέλιξη αυτή. Να σημειώσουμε πώς τον περασμένο Ιανουάριο, ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ, είχε καταθέσει πρόταση για την επέκταση της γραμμής 2 του Μετρό στις Αχαρνές στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, η οποία όπως φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα.

 

Δείτε εδώ τι είχε συζητηθεί

Διαβάστε αναλυτικά την σημερινή  ανάρτηση του κου Δαμάσκου:

 

«Σήμερα, στα πλαίσια του 4ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών ITC2021, 5 μήνες μετα την συνάντηση με τον φίλο Νικόλαο Κουρέτα , Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, την κατάθεση της πρότασης μου και τη συζήτηση μας για επέκταση της γραμμής 2 στις Αχαρνές, ανακοινώθηκε επίσημα ότι σχεδιάζεται η περαιτέρω επέκταση της Γραμμής 2 με 3 πρόσθετους σταθμούς για την εξυπηρέτηση των περιοχών Καματερού, Α.Λιοσίων-Ζεφυρίου και Αχαρνών και ότι πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει η τοπογραφική αποτύπωση και στις περιοχές αυτές. Ευχαριστώ πολύ για την εξέλιξη αυτή το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καθώς και την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.»

Recommended For You

About the Author: efoni