Κωνσταντέλλος στο efoni.gr: «Πρωτόγνωρη κατάσταση – Δεν έχουμε δει ξανά τόσο χιόνι»

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» σαρώνει την Ανατολική Αττική και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης , βιώνει πρωτόγνωρες, όπως ανέφερε στο efoni.gr ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ο δήμαρχος των «3Β», τόνισε πως ο δρόμος προς το Ασκληπίειο της Βούλας είναι ανοιχτός και αποτελεί προτεραιότητα να παραμείνει έτσι, ενώ πρόσθεσε πως γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μείνουν ανοιχτές και άλλες βασικές οδικές αρτηρίες.

«Αυτή την στιγμή έχουμε 5 μηχανήματα στο δρόμο και κρατάμε με νύχια και με δόντια ανοιχτό το οδικό δίκτυο. Ο δρόμος προς το Ασκληπίειο είναι ανοιχτός και αυτή είναι η κύρια μέριμνά μας, ώστε όποιος συμπολίτης μας έχει ανάγκει να μπορεί να πάει. Η κίνηση στο δίκτυο μας γίνεται χωρίς αλυσίδες προς το παρόν, αλλά με μεγάλη προσοχή ωστόσο υπάρχουν σημεία στο δευτερεύον οδικό δίκτυο, τα οποία απαιτούν την χρήση τους. Έχουμε λάβει ενημέρωση για ραγδαία επιδείνωση μετά το απόγευμα, η οποία θα διαρκέσει έως τα ξημερώματα της Τρίτης. Εμείς έχουμε ήδη ρίξει 25 τόνους αλάτι στο δρόμο. Είναι πραγματικά πρωτόγνωρη κατάσταση…», δήλωσε ο κύριος Κωνσταντέλλος στο efoni.gr.

Recommended For You

About the Author: efoni