Και επισήμως Κυρίζογλου η Νέα Δημοκρατία- Τι συμβαίνει με την υποψηφιότητα Κωνσταντέλλου για την ΚΕΔΕ

Με έναν και μοναδικό υποψήφιο, τον  δήμαρχο Αμπελοκήπων -Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου θα κατέλθει τελικά στις εκλογές της ΚΕΔΕ η Νέα Δημοκρατία.

«Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) έχει Πρόεδρο τον έμπειρο αυτοδιοικητικό Λάζαρο Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα με ομόφωνη απόφαση των παρατάξεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές της ΚΕΔΕ».

Τι συμβαίνει με την υποψηφιότητα Κωνσταντέλλου για την ΚΕΔΕ

Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος,  έκανε τελικά στροφή 180 μοιρών και παρά τις απειλές για συγκρότηση ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, έκανε πίσω και δέχθηκε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Κυρίζογλου, με αντάλλαγμα την αντιπροεδρία.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και μετά από συνάντηση των Κυρίζογλου – Κωνσταντέλλου, με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο, τον γραμματέα αυτοδιοίκησης και παλιό δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη και τη Μαρία Συρεγγέλα, γραμματέα πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτή τη συνάντηση ο κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος όχι μόνον αποδέχτηκε τελικά να αποσύρει την υποψηφιότητα του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του airetos.gr υπέγραψε από κοινού με τον Λάζαρο Κυρίζογλου σχετικό κείμενο- δέσμευση.

Σημειώνεται ότι μόλις πριν από μια εβδομάδα ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος  δήλωνε αποφασισμένος να σπάσει τις κομματικές γραμμές και να κατέβει σε κάθε περίπτωση υποψήφιος στις εκλογές για την προεδρία της ΚΕΔΕ,

Recommended For You

About the Author: efoni