Εστίαση: Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη το απόγευμα

Έκτακτη σύσκεψη για την εστίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, θα λάβουν μέρος ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, οι υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος και Θεόδωρος Λιβάνιος.

Παρόντες θα είναι και εκπρόσωποι του χώρου της εστίασης με επικεφαλής των πρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας εστιατόρων Γιώργος Καββαθά.

Όπως είπε, μάλιστα, η κυρία Πελώνη, μετά τη σύσκεψη θα πραγματοποιηθούν και ανακοινώσεις για τον χώρο της εστίασης.

Στην πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίξει σταδιακά το λιανεμπόριο και να μην ξανακλείσει, είχε αναφερθεί νωρίτερα, σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Χαρακτηρίζοντας την εστίαση κλάδο που έχει πληγεί όσο κανείς άλλος, ο κ. Γεωργιάδης δεν έδωσε κάποια ημερομηνία, αλλά τόνισε πως «είμαστε κοντά στο να προτείνουμε το άνοιγμα της εστίασης, με χρήση των εξωτερικών χώρων».

Recommended For You

About the Author: efoni