Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Διαζύγιο για το ζευγάρι

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, 2,5 χρόνια μετά τον γάμο τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος έχουν καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα «βελούδινο» διαζύγιο, μιας και εξακολουθούν να έχουν εκτίμηση ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Οι φήμες που τους ήθελαν να είναι χώρια, είχαν αρχίσει να διασπείρονται από το περασμένο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αναφερθεί ποτέ δημόσια σχετικά με αυτό.

 

Έκτοτε, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών προσπάθησαν να αποσπάσουν ένα σχόλιο, τόσο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όσο και από τον Σπύρο Δημητρίου.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά ο λόγος δεν με αφορά και πολύ, απλά με καταπιέζει» είχε σχολιάσει σε πρόσφατες δηλώσεις της η τραγουδίστρια.

Από τη δική του πλευρά, ο δικηγόρος είχε σχολιάσει για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τον γάμο τους: «Όταν κάποιος με ρωτάει δημόσια και όχι μόνο, για την προσωπική μου ζωή, χωρίς να τον γνωρίζω, έρχομαι σε αμηχανία παθαίνω κριντζάρισμα. Ντρέπομαι για λογαριασμό του. Δεν είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά απορώ με το θράσος για την εισβολή κάποιου στην προσωπική μου ζωή».

Recommended For You

About the Author: efoni