Γλυκά Νερά: «Η μητέρα του Αναγνωστόπουλου πιστεύει ακόμα πως είναι αθώος» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε στην κοινή γνώμη η στυγερή δολοφονία της άτυχης νεαρής μητέρας Καρολάιν Κράουτς από τον ίδιο τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Μάλιστα, ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν, Ντέβιντ Κράουτς, μίλησε ξανά, αυτή τη φορά στη Daily Mail, τόσο για τον 34χρονο όσο και για τη μικρή Λυδία, μετά το ξέσπασμα που είχε τη Δευτέρα κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με αφορμή την πρόθεσή του να μειώσει τα ισόβια με τα οποία έχει καταδικαστεί.

«Ο δολοφόνος προσπάθησε να μεταθέσει την ακρόαση για το 2024, αλλά ο δικηγόρος είχε αντίρρηση και τώρα θα γίνει τον επόμενο μήνα» σημείωσε αρχικά ο 79χρονος Ντέιβιντ Κράουτς και συμπλήρωσε: «Η μητέρα του εξακολουθεί να πιστεύει στην αθωότητα του γιου της και προσπαθεί να υποβαθμίσει την αγαπημένη μου κόρη, κάτι που δεν θα ανεχθώ».

Σημειώνεται πως τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Αναγνωστόπουλος φέρεται να ισχυρίστηκε σε επιστολή του προς τον Ντέιβιντ Κράουτς ότι δολοφόνησε την Καρολάιν, επειδή της είχε ομολογήσει ότι εμπλέκεται σε μια επιχείρηση λαθρεμπορίου ναρκωτικών και εκείνη είχε απειλήσει να τον εγκαταλείψει.

Τη μικρή Λυδία φροντίζουν επί του παρόντος ο Ντέιβιντ και η Σούζαν Κράουτς, ενώ όταν ρωτήθηκε ο πατέρας της Καρολάιν τι θα της έλεγε για τους γονείς της, ο 79χρονος είπε: «Πώς θα τη συστήσω σε αυτόν; ‘Αυτός είναι ο πατέρας σου. Παρεμπιπτόντως, σκότωσε τη μητέρα σου και γι’ αυτό δεν τον βλέπεις συχνά. Μπορεί να φαίνεται γοητευτικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια θρασύτατη νυφίτσα. Η μητέρα σου ήταν kick boxer και εκείνς έπρεπε να περιμένει μέχρι να κοιμηθεί πριν της επιτεθεί. Δεν είναι το είδος του ανθρώπου που ένα μικρό κορίτσι θα ήταν περήφανο να αποκαλεί πατέρα».

«Δεν έχει καμία σχέση με τη μητέρα της (Καρολάιν) που συνήθιζε να περπατάει χέρι-χέρι μαζί μου στο χωριό και όταν συναντούσε έναν συμμαθητή της, του έλεγε “γεια σου, αυτός είναι ο μπαμπάς μου”. Αυτό με έκανε πάντα να φουσκώνω από υπερηφάνεια» ανέφερε ακόμη ο πατέρας της Καρολάιν.

Recommended For You

About the Author: efoni