Δήμος Σπατών-Αρτέμιδος: Το ευχαριστώ του Δημάρχου στους δημότες για την τήρηση των μέτρων

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Δήμαρχος Σπατών-Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου, ευχαρίστησε τους δημότες για την υποδειγματική τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Αναλυτικά:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους δημότες του Δήμου μας για την υπεύθυνη στάση τους, όσον αφορά την τήρηση των επιβεβλημένων έως τώρα μέτρων.
Ο Δήμος μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, κάτω από πρωτόγνωρες και πιεστικές υγειονομικές συνθήκες, προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων καταβάλλοντας προσπάθειες να βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών του. Θα ήθελα να τονίσω την ιδιαίτερη προσπάθεια του προσωπικού του Δήμου, που κράτησε σε λειτουργία τις υπηρεσίες του, χωρίς να υπάρξει κανένα απολύτως κρούσμα. Ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς των μαθητών, σχολείων και φροντιστηρίων, που δούλεψαν και συνεργάστηκαν με υπευθυνότητα, χωρίς να υπάρξει αναστολή λειτουργίας τμημάτων, εκτός μόλις δύο. Με την ίδια συνέπεια λειτούργησαν και τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, χωρίς να αντιμετωπιστούν κρούσματα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες του Δήμου μας για την εφαρμογή των μέτρων και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι και σε αυτή τη δύσκολη φάση του lockdown, όσο δυσκολη κι αν είναι, με υπομονή αλλά και σεβασμό σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, σεβασμό στους συνανθρώπους μας που έφυγαν, θα επιδείξουμε όλοι μας την ίδια κοινωνική υπευθυνότητα και θα έχουμε την ίδια αποτελεσματικότητα.
Ο αγώνας ενάντια στο κορωνοϊό συνεχίζεται!
Προτεραιότητά μας παραμένει η προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Δεν εφησυχάζουμε και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

Recommended For You

About the Author: efoni