Γιώργος Πατούλης: Έκκληση στους ιδιώτες γιατρούς – «Βοηθήστε το ΕΣΥ»

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής,  Γιώργος Πατούλης καλεί τους ιδιώτες γιατρούς να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ επισημαίνει τα εξής:

“Η πατρίδα μας δίνει μια κρίσιμη μάχη ενάντια στην πανδημία που απειλεί την ανθρωπότητα. Οι συνάδελφοί μας, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τις ζωές των συμπολιτών μας. Έχουν ανάγκη από τη βοήθειά μας. Οι ιδιώτες γιατροί της Αθήνας απέδειξαν το υψηλό αίσθημα ευθύνης από το οποίο διακατέχονται διατηρώντας ανοιχτά τα ιατρεία τους και προσφέροντας ακόμα και εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Ωστόσο η μάχη ενάντια στην επιδημία θα κριθεί από την οργάνωση και την αντοχή των δομών υγείας. Σε αυτή την εθνική προσπάθεια πρέπει να συμβάλλουμε όλοι.

Είμαστε υπέρ της μονιμότητας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ωστόσο αυτή είναι μια ειδική συνθήκη και ο ιατρικός κόσμος οφείλει να συσπειρωθεί.

Σας καλώ να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας και να συμμετέχετε στην ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα”.

 

Recommended For You

About the Author: efoni