Δήμος Παιανίας: Μήνυση Μάδη κατά Στάμου για συκοφαντική δυσφήμιση

Την προσφυγή του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη στη δικαιοσύνη κατά του προκατόχου του Σπύρου Στάμου οδήγησαν δηλώσεις του δεύτερου με τις οποίες τον κατηγόρησε για ενέργειες κατά των συμφερόντων του δήμου. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τόσο ο ίδιος ο Σπύρος Στάμου όσο και μέλη της παράταξής του εκστόμιζαν αναπόδεικτες κατηγορίες προαναγγέλοντας μάλιστα και προσφυγές στα αρμόδια όργανα ή τη δικαιοσύνη χωρίς όμως στα τέσσερα χρόνια να υλοποιήσουν τις προειδοποιήσεις τους παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος Παιανίας τους είχε παροτρύνει να το πράξουν.

Ο Σπύρος Στάμου επανέλαβε τις χιλιοειπωμένες κατηγορίες στην πρώτη προεκλογική του εκδήλωση εξαπολύοντας επίθεση κατά του δημάρχου πέρα από κάθε πλαίσιο πολιτικού πολιτισμού γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Ισίδωρου Μάδη.

Η μήνυση υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου με τον Δήμαρχο Παιανίας να δηλώνει πως «η Δημοκρατία μας επιτρέπει να λέμε ό,τι θέλουμε. Όχι όμως ό,τι να ‘ναι, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.  Ο κ. Στάμου κατ’ επανάληψη έχει ξεπεράσει τα όρια της πολιτικής κριτικής και εκτοξεύει ψευδείς κατηγορίες οι οποίες με προσβάλλουν προσωπικά, θίγουν την υπόληψή μου, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου. Πλέον θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και να αποδείξει τους ισχυρισμούς του».

Συμπλήρωσε δε πως «είναι υποχρέωσή μου να προστατεύσω και την κοινωνία μας από την τοξικότητα στην οποία ορισμένοι επενδύουν».

Πλέον η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες με τον Σπύρο Στάμου να καλείται να αποδείξει τους ισχυρισμούς του ή να υποστεί τις συνέπειες.

Recommended For You

About the Author: efoni