Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Γιορτάζει διαδικτυακά τα Χριστούγεννα με θέαμα, μουσική και παιχνίδι και ασφάλεια

Ένα πρωτοποριακό και φαντασμαγορικό εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο φέτος, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, θα το παρακολουθήσουμε από την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού μας έχει οργανώσει ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, θέλοντας να φέρει σε κάθε σπίτι τη χαρά και την μαγεία της Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή συναυλία, εκδηλώσεις δρόμου, διακοσμητικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, διαδικτυακό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και… πολλές εκπλήξεις.

Μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (www.vvv.gov.gr/webtv και www.facebook.com/dimosvvv) θα παρακολουθήσουμε μοναδικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, θα ανάψουμε μαζί τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα της πόλης, θα απολαύσουμε γιορτινή συναυλία με ξεχωριστές μελωδίες και θα υποδεχτούμε το 2021 με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα το οποίο ακριβώς τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε από το μπαλκόνι του σπιτιού μας με τα μάτια στραμμένα ψηλά. 

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου 18 Δεκεμβρίου

Video mapping στα κτίρια της Πλατεία Ιμίων (κεντρική πλατεία Βούλας)

Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη

Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις δρόμου στις 24 Δεκεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου. 

Μια πρωτότυπη, ολοκληρωμένη και ασφαλής χριστουγεννιάτικη παρέλαση από μουσικούς, διασκεδαστές και αγαπημένους χριστουγεννιάτικους ήρωες, στις κεντρικές πλατείες της πόλης μας, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μασκότ και εμψυχωτές με γιορτινή διάθεση! 

Διαδικτυακό κυνήγι χριστουγεννιάτικου θησαυρού. 25 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου 

Μία ασφαλής και πρωτότυπη εορταστική παροχή για τα παιδιά, σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, με προσωπικούς κωδικούς. Από 25/12 έως 5/1 και κάθε απόγευμα στις 18:00

12 μέρες – 12 Χριστουγεννιάτικες ιστορίες – 12 Γρίφοι – 9 Χριστουγεννιάτικα κουτιά δώρων. Ανήμερα των Χριστουγέννων και για 12 ημέρες τα απογεύματα αποκτούν το δικό τους γιορτινό μυστήριο. Κάθε απόγευμα στις έξι ακριβώς ο Καλαντούλης, το δεξί χέρι του Άγιου Βασίλη, αφήνει το εργαστήριο για να παίξει με τα παιδιά ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού!

Ανοίξτε το τάμπλετ, τον υπολογιστή ή το κινητό και φθάστε στην λύση του μυστηρίου! Ανακαλύψτε τον θησαυρό για να γίνει δικός σας! 

Οι καθημερινές ιστοριούλες έχουν χρονική διάρκεια 15 λεπτών. 

Οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψουν τα κρυμμένα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην τελική λύση του μυστηρίου και εύρεσης του θησαυρού. 

3 νικητές από 3 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες! 

9 Christmas gift box απευθείας από το εργαστήριο του Βόρειου Πόλου! 

Συνολικά θα δοθούν 9 Christmas gift box 

Ηλικιακές κατηγορίες (4 έως 6) (7 έως 8) (9 έως 11) 

Το παιχνίδι θα είναι ανοικτό μόνο για όλους του κατοίκους της πόλης. Η συμμετοχή πραγματοποιείται με την συμπλήρωση ειδικής φόρμας συμμετοχής. 

Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Συναυλία του Συνόλου Ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, ώρα 20.00 

20 μουσικοί

Σολίστ, Όλγα Βενέτη

Μαέστρος, Νικόλαος Μαλιάρας.

Ένα Χριστουγεννιάτικο μουσικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου με αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.

Από τις 18 Δεκεμβρίου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου συνδεόμαστε όλοι στη διαδικτυακή τηλεόραση του Δήμου και γιορτάζουμε όλοι μαζί, με ασφάλεια, τις Άγιες Μέρες.

Recommended For You

About the Author: efoni