Δήμος Αχαρνών: Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ο Δημήτρης Δαμάσκος

Δήμος Αχαρνών:  Την ανεξαρτητοποίηση του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Δαμάσκος, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση σύμπραξης της παράταξης του Σπύρου Βρεττού με εκείνη του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλες και φίλοι, είναι σχεδόν ακατανόητο σε εμένα γιατί και για ποιο λόγο ένα χρόνο μετά τις εκλογές, ο επικεφαλής της παράταξης Δ.Ε.Κ.Α. επέλεξε να προσχωρήσει η Δημοτική ομάδα της παράταξης μας στην παράταξη του Δημάρχου.

Η συμφωνία σύμπραξης που υπογράφηκε είναι αμετάκλητη (σύμφωνα με τον νόμο) και η διάλυση της δημοτικής μας ομάδας οριστική.

Λυπάμαι πολύ γιατί κανένα από τα ενεργά μέλη και τους υποψήφιους δημοτικούς μας συμβούλους δεν ρωτήθηκε ποτέ για αυτή την απόφαση. Ούτε κανείς καταλαβαίνει τι άλλαξε μέσα σε μερικές μέρες και οι καταγγελίες για ανικανότητα, αδιαφάνεια και κακοδιοίκηση μετατράπηκαν σε βαρύγδουπες δηλώσεις για ιστορική συμφωνία που θα αλλάξει τον τόπο μας.

Λυπάμαι πολύ, αλλά η ενασχόληση μου με τα κοινά και η σχέση μου με αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους θέλω να είναι καθαρή, τίμια και αξιόπιστη. Για αυτό και οφείλω να παραμείνω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος εκπροσωπώντας τα μέλη και τους φίλους του Δ.Ε.Κ.Α. που κατά πλειοψηφία από χτες εναντιώθηκαν ανοικτά στην παράδοξη αυτή σύμπραξη.»

Recommended For You

About the Author: efoni