Βασίλης Γραμμένος: Με κάταγμα στη μύτη μετά την επίθεση του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου

Κάταγμα στη μύτη υπέστη ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο στη Βουλή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν που ανακοίνωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χύτας στο περιστύλιο της Βουλής, κάνει λόγο για:

«Κάταγμα ρινικών οστών. Διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής. Άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός».

Στον Βασίλη Γραμμένο συνίσταται η τοποθέτηση νάρθηκα «ανάπαυσης πηχεοκαρπικής, φάκελος ανάρτησης – ανάπαυσης βραχίονα και αναρρωτική άδεια 10 ημερών».

Η επίθεση του Φλώρου στον Γραμμένο μέσα στη Βουλή

Το άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη (24/4), μετά από φραστικό επεισόδιο που είχαν ο κ. Φλώρος με τον κ. Γραμμένος μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που ήρθαν στο «φως», ο κ. Φλώρος αποχώρησε έξαλλος από την αίθουσα και φαίνεται ότι περίμενε τον συνάδελφό του απ΄έξω, όπου και του επιτέθηκε, γρονθοκοπώντας τον.

Η Ελληνική Λύση υποστηρίζει πως ο ανεξάρτητος βουλευτής, έκανε κεφαλοκλείδωμα, έριξε κάτω τον κ. Γραμμένο και τον γρονθοκόπησε.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Φλώρος υποστηρίζει πως ο Βασίλης Γραμμένος έβρισε την οικογένειά του.

Recommended For You

About the Author: efoni