Αυτοδιοικητικές εκλογές: Tι έγινε στους τέσσερις Δήμους της Ανατολικής Αττικής στο β΄ γύρο

Αλλαγές προσώπων και δύο νέες γυναίκες δήμαρχοι στην Ανατολική Αττική δείχνουν τα αποτελέσματα του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο μόνος Δήμαρχος ο οποίος επανεκλέγεται είναι ο Δήμαρχος Παιανίας- Γλυκών Νερών, Ισίδωρος Μάδης, με ποσοστό 57,47% με την ενσωμάτωση στο 92,50%.

Από την άλλη, δύο νέες Δήμαρχοι φαίνεται να έχει η Ανατολική Αττική στο Δήμο Διονύσου, όπου η Αικατερίνη Μαιχόσογλου εκλέγεται με ποσοστό 56,83% έναντι του απερχόμενου Δημάρχου, Γιάννη Καλαφατέλη, ο οποίος λαμβάνει ποσοστό 43,17%.

Στον Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου, η κυρία Τσεβά Μηλά Δήμητρα είναι η νέα Δήμαρχος με ποσοστό 55,03%, αλλάζοντας το πολιτικό σκηνικό στο Δήμο, αφού ο κύριος Μπουρνούς χάνει μετά από δύο θητείες στο δημαρχιακό θώκο με ποσοστό 44,97%.

Τέλος, στο Δήμο Σαρωνικού, ο κύριος Παπαχρήστου κερδίζει τον κύριο Σωφρόνη με 56,17% έναντι 43,83%.

 

 

Δείτε τον χάρτη με τα αποτελέσματα στις επαναληπτικές Δημοτικές Εκλογές 2023, όπως τα μεταδίδει το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η επαναληπτική ψηφοφορία διεξάγεται σήμερα Κυριακή (15 Οκτωβρίου 2023) μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους συνδυασμούς σε Δήμους όπου κανένας συνδυασμός δεν συγκέντρωσε ποσοστό μεγαλύτερο του 43% στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Recommended For You

About the Author: efoni