Ένωση Πυρόπληκτων Ανατολικής Αττικής: Συνάντηση με τον Υπουργό ΥΠΕΝ Κώστα Σκρέκα

Η Ένωση Πυρόπληκτων Ανατολικής Αττικής έλαβε μέρος σήμερα 2/7/2021 στη συνάντηση που έγινε στο υπουργείο ΥΠΕΝ με τον Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα.
Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής κ. Βασίλη Οικονόμου ο οποίος και διοργάνωσε τη συνάντηση.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Στέργιος Τσίρκας, οι Δήμαρχοι Διονύσου και Λαυρεωτικής και τεχνικός σύμβουλος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Ο Δήμαρχος Μαραθώνα αναφέρθηκε και πάλι για τις περιοχές που έχουν καεί και έχουν διοικητικές πράξεις προ του 1975.
Η Ένωση Πυρόπληκτων ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Σκρέκα για την αγανάκτηση των πυρόπληκτων που περιμένουν εδώ και τρία χρόνια να τακτοποιηθεί η κατάσταση τους και επιτέλους να τακτοποιήσουν τα σπίτια τους και να πάρουν τις αποζημιώσεις .
Επίσης καταθέσαμε υπόμνημα με τα αιτήματά μας.
Εκφράσαμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το ότι οι διοικητικές υπηρεσίες δεν εφαρμόζουν το νόμο 2773/2020. Θα πρέπει επιτέλους το υπουργείο να μας προστατεύσει και να φροντίσει να βρεθεί λύση δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο..
Μετά από τη συζήτηση ο υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας αποφάσισε ότι πρέπει να γίνει μία δεύτερη συνάντηση όπου θα έχουμε μαζέψει τα έγγραφα που χρειαζόμαστε με τις διοικητικές πράξεις και θα είναι παρών στη νέα συνάντηση και το τεχνικό επιτελείο του Υπουργείου ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε απαντήσεις.

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Θεοτόκης

Recommended For You

About the Author: efoni