Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο μάρτυρας «κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας

Σημαντικές εξελίξεις για τη φριχτή δολοφονία της Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρει πως η ελληνική αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί στοιχεία από τον χώρο των ποινικών, αλλά η κατάθεση που έχει δώσει ήδη ένα πρόσωπο που θεωρείται «κλειδί» στην υπόθεση, εκτιμάται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ερευνών.

Σε νέα του δήλωση στο “Live News”, o σύζυγος της νεαρής μητέρας, εκδηλώνει κι εκείνος την ίδια πεποίθηση, ότι πολύ σύντομα οι αστυνομικοί θα φτάσουν στην άκρη του νήματος.

«Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δολοφόνων της γυναίκας μου. Ναι, πιστεύω ότι οι έρευνες οδηγούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει τεράστια έρευνα και τρέχουν κυριολεκτικά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, για να εξετάσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια».

«Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν μέρες να δουν το σπίτι τους. Αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια λειτουργούν με τον ίδιο, αμείωτο ρυθμό. Οι αναλυτές στα εγκληματολογικά, δεν έχουν αφήσει το παραμικρό στοιχείο, χωρίς αναλυτικό έλεγχο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές, θα κληθεί σύντομα, εκ νέου, να καταθέσει ξανά για τα όσα θυμάται ότι συνέβησαν εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια στην περιγραφή του, ίσως προσφέρει αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη στο «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ» η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται προς πάσα κατεύθυνση. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι σύμφωνα με την μαρτυρία του πιλότου σκότωσαν την 20χρονη σύζυγό του, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί σαφή στοιχεία για την άφιξη και την αναχώρησή τους από την μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Recommended For You

About the Author: efoni