Ωρωπός: Ξεσπά ο πατέρας του 17χρονου ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Το παιδί μου δεν γυρνά πίσω»

«Μου πήρε το παιδί… Αυτό τίποτε άλλο. Το παιδί μου δεν ξαναγυρνά πίσω», δηλώνει ο πατέρας του 17χρονου ντελιβερά που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Ωρωπό.

Ο πατέρας του 17χρονου έφτιαξε εκκλησάκι στο σημείο κοντά στις παλιές φυλακές Ωρωπού όπου χτες βράδυ ο 17χρονος γιος του χτυπήθηκε από ΙΧ, εγκαταλείφθηκε και μοιραία ξεψύχησε μέσα σε λίγες ώρες.

«Ό,τι και να λέω, ό,τι και να κάνω, η Δικαιοσύνη να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι να μένουν έξω», είπε ο πατέρας του 17χρονου στην εκπομπή «Live News».

«Βγήκε ένα αμάξι από το αντίθετο ρεύμα και το παρέσυρε. Και ο οδηγός του ΙΧ ήταν πιωμένος», πρόσθεσε ο πατέρας του 17χρονου Βασίλη ο οποίος εργαζόταν ως ντελιβεράς και η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ από το αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταναλώσει αλκοόλ, εγκατέλειψε τον άτυχο νεαρό αβοήθητο στον τόπο του δυστυχήματος. «Τον τράκαρε και έφυγε. Τον εγκατέλειψε». Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στην αστυνομία και δήλωσε ότι αυτός οδηγούσε. Το πρωί όμως, που ο 17χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ο ίδιος ανακάλεσε και εμφανίστηκε τελικά ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα.

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν και οι μαρτυρίες περίοικων οι οποίοι δεν μπορούν να ξεχάσουν τον εκκωφαντικό ήχο της σύγκρουσης. «Ακούμε έναν φοβερό θόρυβο. Πεταγόμαστε πάνω και βλέπουμε αυτό το παλικαράκι πάνω στα κάγκελα. Ήταν τόσο μικρό παιδάκι. Μόλις 17 χρονών. Διασκορπιστήκανε τα πάντα. Μέχρι και μέσα στον κήπο πετάχτηκαν κομμάτια».

Recommended For You

About the Author: efoni