Τσίπρας- Βάρη: Το Tik Tok του κατέβασε βίντεο από την επίσκεψή του στα παιδικά χωριά SOS

Το Tik Tok κατέβασε βίντεο του Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψή του στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο κατέβηκε με την αιτιολογία ότι παραβίαζε τους όρους περί παρενόχλησης και εκφοβισμού.

Ωστόσο το ίδιο στιγμιότυπο παραμένει αναρτημένο κανονικά στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας 13 δευτερολέπτων στο οποίο ο Άλέξης Τσίπρας παίζει μπάσκετ με τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης.

Στην πλατφόρμα είχε αναρτηθεί ακόμη ένα βίντεο, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στο ψήσιμο του οβελία στο πλαίσιο της ίδιας επίσκεψης, το οποίο φαίνεται να έχει διατηρηθεί κανονικά στην πλατφόρμα.

Δολιοφθορά «βλέπει» η Κουμουνδούρου

Από πλευράς της, η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «δολιοφθορά», καθώς σήμερα το πρωί σημειώθηκαν ομαδικά reports για το σχετικό βίντεο με την κατηγορία του εκφοβισμού και της παρενόχλησης, κάτι που δεν ευσταθεί, όπως επισημαίνεται, αφού στο «επίμαχο» οπτικοακουστικό υλικό ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να παίζει μπάσκετ με τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS.

Παρότι οι αιτιάσεις των αναφορών δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, η αυτοματοποιημένη διαδικασία από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είχε ως αποτέλεσμα να κατέβει το βίντεο, το οποίο είχε προβληθεί στο ενδιάμεσο και σε αρκετά ελληνικά ΜΜΕ, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παιδικό Χωριό της Βάρης, την Κυριακή του Πάσχα.

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έτυχε θερμής υποδοχής, ενώ έμεινε στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, περνώντας αρκετό χρόνο με παιδιά και μητέρες SOS, ανάμεσα στις οποίες και τρεις οικογένειες από την αντίστοιχη δομή της Ουκρανίας, που έχουν βρει καταφύγιο λόγω του πολέμου στη Βάρη και διηγήθηκαν στον κ. Τσίπρα τα όσα βίωσαν, μέχρι να φτάσουν ασφαλείς στην Ελλάδα.

Recommended For You

About the Author: efoni