Τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής για φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό ζητά η Παλαιστίνη

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο δοκιμαζόμενος Παλαιστινιακός λαός με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης να υπογραμμίζει τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν για φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό. Σ΄αυτό το πλαίσιο και επικαλούμενος τις σχέσεις φιλίας Ελλήνων-Παλαιστινίων, του απεύθυνε αίτημα να συνδράμει στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών, με την ιδιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής αλλά και του Προέδρου του ΙΣΑ.

Ο κ. Toubassiπαρέδωσε στον κ. Πατούλη μία λίστα με τις ανάγκες σε φάρμακα, αναλώσιμα είδη και ιατρικό υλικό, με την έκκληση για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής εξέφρασε στον Πρέσβη της Παλαιστίνης τα θερμά του συλλυπητήρια για τις ανθρώπινες απώλειες και του διατύπωσε τη βούλησή του να συμβάλλει έμπρακτα στη στήριξη και ανακούφιση του Παλαιστινιακού λαού.

«Ως Περιφέρεια Αττικής αλλά και ως Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δίνουμε προτεραιότητα σε δράσεις αλληλεγγύης και υποστήριξης κάθε λαού που δοκιμάζεται. Εμείς δεν εστιάζουμε σε πολιτικές αλλά στον ανθρώπινο πόνο σε κάθε μέρος του πλανήτη» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Μέσω του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αλλά και απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής στην ανθρωπιστική βοήθεια, στο λαό της Αττικής που έχει αποδείξει έμπρακτα πως διαθέτει υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, θα σταθούμε στο πλευρό σας, σε ό,τι χρειάζεστε. Πάντα σ΄αυτές τις δράσεις μας οι πολίτες είναι πολύτιμοι σύμμαχοί μας, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά τη μεγάλη δύναμη που έχει και η πιο μικρή προσφορά».

Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα του.

Recommended For You

About the Author: efoni