Τα τρία ζώδια με το πιο δύσκολο ωροσκόπιο για την εβδομάδα 9 με 15 Ιανουαρίου

Αν υπάρχει μία φράση που να περιγράφει ακριβώς το πώς θα κυλήσει η νέα εβδομάδα για τρία συγκεκριμένα ζώδια αυτή είναι: «προσδοκίες χωρίς απάντηση». Σίγουρα, όχι και ό,τι καλύτερο για να ακούσει κάποιος. Ωστόσο, είναι κάτι που ορισμένοι από εμάς θα μάθουν με τον δύσκολο τρόπο. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει αυτές οι πρώτες εβδομάδες του έτους να είναι υπέροχες, γεμάτες ενέργεια και θετικά γεγονότα. Τι συμβαίνει, όμως, στην πραγματικότητα; Απογοητευόμαστε. Κι αν όχι όλοι, τουλάχιστον – αυτή την εβδομάδα- τα παρακάτω ζώδια πρόκειται να απογοητευτούν πολύ.

Καρκίνος

Η ιδέα μιας δύσκολης εβδομάδας, δεν σας εκπλήσσει, καθώς αντιμετωπίζετε πάντα με αυτό το συναίσθημα τον Ιανουάριο. Γνωρίζετε ότι θα υπάρχει πίεση και ανησυχία τις πρώτες εβδομάδες του έτους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να επιτύχετε αυτήν την περίοδο, αν και η καρδιά και η διάθεσή σας σάς προτρέπει να ακυρώνετε συναντήσεις και ραντεβού. Τα επίπεδα ενέργειάς σας είναι πολύ χαμηλά. Αν και προσπαθείτε να μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά, νιώθετε την πίεση και το παράξενο συναίσθημα που κατακλύζει αυτές τις ημέρες.

Ζυγός

Πριν διαγράψετε όλη την εβδομάδα ως αποτυχία – όπως συνηθίζετε με κάθε τι που σας δυσκολεύει – πάρτε μία ανάσα. Αυτές τις ημέρες θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δυσκολίες, θα νευριάσετε και θα βάλλεστε κατά πάντων. Έχετε υψηλές προσδοκίες που δεν απαντώνται και έτσι καμώνεστε πως δεν θέλατε τίποτα εξ αρχής. Είναι καλύτερο για την τρέχουσα εβδομάδα να έχετε στον νου σας το ρητό που λέει «αν δεν τα καταφέρεις, προσπάθησε ξανά. Και ξανά».

Ιχθύς

Η υπομονή σας εξαντλείται τη δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους, αφού πιστεύατε πως τώρα θα συμβούν εκείνα που περιμένατε. Ωστόσο, πλέον, είναι σαν κανένας να μην νοιάζεται για ό,τι κι αν σχεδιάζατε μαζί. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι συνέβη, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες όλοι ήταν ένθερμοι υποστηρικτές των ιδεών σας. Ο ενθουσιασμός σας μειώνεται, τα κίνητρα εξαφανίζονται και η ενέργειά σας «πιάνει» πάτο, αυτή την εβδομάδα. Το στοίχημα των ημερών είναι να κάνετε κάτι δημιουργικό, ώστε να νικήσετε την απογοήτευση.

Recommended For You

About the Author: efoni