ΤΑ ΠΑΡΑ-ΦΩΝΗ-ΜΑΤΑ: Μια υποψηφιότητα «βόμβα», ένας maestro και το πλήθος των νέων δημοτικών παρατάξεων

Καλησπέρα αναγνώστες της Κουτσομπόλας, εδώ Κουτσομπόλα. Χρόνια Πολλά στην Πολεμική Αεροπορία μας, χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες!

Ήρθε και έφυγε η EVA και δεν ξέρω και αν με παρακολουθούν για αυτό σήμερα θα αποκαλύψω πολλά και να με συγχωρήσετε αν άργησα λίγο στο τριτιάτικο ραντεβού μας, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και έπρεπε να σας μεταφέρω τα νέα με εγκυρότητα…

Ξεκινώ αμέσως με την είδηση της τελευταίας στιγμής που αν επιβεβαιωθεί, θα κλαίνε πολλοί υποψήφιοι βουλευτές. Δήμαρχος εν ενεργεία και από τους πιο πετυχημένους στην Ανατολική Αττική συζητάει με μεγάλο κόμμα για να κατέβει στο ψηφοδέλτιό του. Λέτε να γίνει η ανατροπή και να τρέχουν τα φαβορί; Μην βιαστείτε να μιλήσετε για ήδη γνωστές ειδήσεις… Σας μιλάω για είδηση «βόμβα» που θα ταράξει τα Μεσόγεια!

Δεν ξέρω αν τα μάθατε αλλά το Maestro πάει netflix και πολύ το χάρηκα, αλλά υπάρχει κι ένας maestro στην Ανατολική Αττική που μαθαίνω ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι νέος στο κόμμα, έχει διεκδικήσει και πάλι ψήφο και είναι πολύ αγαπητός.

Και τώρα που είπα ΣΥΡΙΖΑ, πολύ ενεργό βλέπω τον κύριο Καραμέρο, που την γυρνάει την Ανατολική Αττική και φαίνεται να έχει και τοπικούς παράγοντες στο πλευρό του.

ΒΡΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ

Δεν ήταν και μεγάλη η έκπληξη της φυγής της κυρίας Τσεβά από τη Διοίκηση Μπουρνούς, αφού όπως όλα δείχνουν πάει για υποψήφια Δήμαρχος. Το «καλό ταξίδι» βέβαια με το οποίο έκλεισε την ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή για την φυγή της δημοτικής συμβούλου, μας προϊδεάζει για μποφόρ στην παραθαλάσσια περιοχή.

Και που να δείτε τι έχει να γίνει τώρα που έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του παλιού Δημάρχου Χριστόπουλου… Προβλέπω φουρτούνες!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ;

Μαζεύονται πολλοί οι υποψήφιοι και στο Δήμο Ωρωπού. Εκτός από τον νυν Δήμαρχο,  κύριο Γιασημάκη, μαθαίνω από την περιοχή του Αυλώνα για τον κύριο Δημητρίου, ο κύριος Λίτσας, ο κύριος Καμπιότης και ο κύριος Ρούσσης. Αν θα βρεθούν κι άλλοι υποψήφιοι δεν ξέρω, αλλά το παιχνίδι έχει αρχίσει και αγριεύει και στο Δήμο Ωρωπού.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

Ανακοίνωσε και επίσημα ο κύριος Καρυστινός στο Διόνυσο.Και το όνομα του συνδυασμού «Νέος Διόνυσος». Για να δούμε τι θα δούμε…

ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΛΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ;

Και σε ρωτάω αναγνώστη μου, εσύ θα με ψήφιζες χωρίς να σου έχω παρουσιάσει ομάδα; Tελικά πότε θα λαλήσουν τα αηδόνια; Όσο δεν λαλούν πάντως, λέω να φύγω και εγώ ένα τριήμερο ήσυχη!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ- ΒΡΕΤΤΟΥ;

Πολλά ακούστηκαν ή μάλλον κάποιος ήθελε να ακουστούν για κόντρα μεταξύ του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Αχαρνών. Έλα όμως που δεν ισχύει και μάλιστα όποιος έσπευσε να διαρρεύσει τέτοιες πληροφορίες, βρίσκει πολλές κλειστές πόρτες στο δρόμο του…

TO QUIZ THΣ ΗΜΕΡΑΣ

Εμφύλιος μεταξύ των υπαλλήλων μεγάλου Δήμου της Ανατολικής Αττικής με μηνύσεις και δικαστήρια… Λέτε αυτά να μην γίνονται όταν έρθει ο σωτήρας; Α, ξέχασα θα τους κερνάει γλυκά και όλα θα είναι καλά…

Τα φιλιά μου,

Η Κουτσομπόλα σας

 

Recommended For You

About the Author: efoni