Ραφήνα: Ιερόσυλοι έκλεψαν παγκάρι από εκκλησία

Τα χρήματα στο παγκάρι από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Ραφήνα είχαν βάλει «στο μάτι» κάποιοι απ΄ότι φαίνεται και δεν δίστασαν να προκαλέσουν μάλιστα και ζημιές.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, τις οποίες διασταυρώσαμε και από την εκκλησία, χθες το βράδυ άγνωστοι μπήκαν στο εκκλησάκι από την πόρτα, η οποία σημειωτέον παρέμενε ανοιχτή για να μπορεί ο κόσμος να μπει μέσα και να ανάψει ένα κεράκι, και παραβίασαν το παγκάρι.

Έσπασαν το λουκέτο κι αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό που είχε μέσα, το οποίο κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρήματα είχε μέσα και στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές αφού έσπασαν και τα ντουλάπια. Την κλοπή διαπίστωσαν από την εκκλησία σήμερα το πρωί κατά τις 06.15 οπότε και ειδοποιήθηκαν οι αρχές.

Το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου τούτη την ώρα είναι κλειστό, αφού έχουν κληθεί οι αρχές για να πάρουν αποτυπώματα. Ευτυχώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι άγνωστοι που που έκαναν την κλοπή, δεν πείραξαν τις εικόνες. Κάτι που μας επιβεβαίωσαν από το εκκλησάκι.

Δυστυχώς όμως μετά από αυτό το δυσάρεστο περιστατικό θα αναγκαστούν να κλείνουν την πόρτα στο εκκλησάκι και ο κόσμος δεν θα έχει αυτή τη δυνατότητα που είχε να πηγαίνει ότι ώρα θέλει να ανάβει ένα κεράκι και να προσκυνάει τις εικόνες του Αγίου Νικολάου και της Αγίας Μαρίνας…

Πηγη: irafina.gr

Recommended For You

About the Author: efoni