Παλλήνη: Το Cambas Park αναμένει το “πράσινο φως”

Σε στάδιο εγκρίσεων βρίσκεται το Cambas Park, το μεγάλο επενδυτικό project της REDS στην περιοχή της Παλλήνης.

Το επενδυτικό σχέδιο της Κάντζας έχει προϋπολογισμό 200 εκατ ευρώ και στοχεύει στην αξιοποίηση επιφάνειας 315 στρεμμάτων στην έκταση του πρώην οινοποιείου Καμπά και θα διαθέτει χρήσεις γραφείου ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Tο master plan προβλέπει ότι το έργο θα έχει δομήσιμη επιφάνεια 89.000 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνοντας χρήσεις ξενοδοχείου και συνεδριακού κέντρου εμπορικών επιφανειών 16.400 τ.μ και γραφείων 51.220 τ.μ.

Το Cambas Park, που έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης έως τρία έτη, μετά την ολοκλήρωση και των τελικών διαδικασιών για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, αποτελεί το κεντρικό real estate project για τη θυγατρική του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, REDS.

Κατά πληροφορίες το project βρίσκεται σε στάδιο εγκρίσεων αναμένει τη γνωμοδότηση του ΣτΕ σύντομα για το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για τους πολεοδομικούς όρους.

Εάν λάβει το “οκ” από το ΣτΕ τότε οι διαδικασίες θα προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς, με τη δημοσίευση του Π.Δ. στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και εν συνεχεία με την έκδοση των οικοδομικών αδειών για να ξεκινήσει το έργο.

Την 15η Οκτωβρίου 2019 το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε την έκδοση απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ), που αφορά την Έγκριση Πολεοδομικής Μελέτης της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Παραγωγικών Δραστηριοτήτων (ΠΟΑΠΔ) τριτογενούς τομέα στη θέση Κάντζα Παλλήνης, με την επικύρωση καθορισμού οριογραμμών ρεμάτων.

Πηγή: banks.com.gr

Recommended For You

About the Author: efoni