Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σάλος στην Μεγάλη Βρετανία – Έκρυβαν πως έχουν κορονοϊό οικογενειακώς

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πρώτο θέμα έχει γίνει στον βρετανικό Τύπο  η οικογένεια Μπέκαμ, καθώς όπως αναφέρει η Daily Mail νόσησε από κορονοϊό ωστόσο το απέκρυψε.

Οι Μπέκαμ – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail – ταξίδεψαν από το Λος Άντζελες στη Βρετανία για τα 21α γενέθλια του γιου τους, Μπρούκλιν στις 4 Μαρτίου, επέστρεψαν στις ΗΠΑ μια εβδομάδα μετά γιατί ο Ντέιβιντ έπρεπε να βρεθεί σε παρουσίαση της ομάδας του, Ίντερ Μαϊάμι και στις 19 Μαρτίου γύρισαν ξανά στη Βρετανία όπου και παρέμειναν λόγω lockdown!

Σύμφωνα πάλι με την βρετανική Daily Mail, ο Μπέκαμ άρχισε να νιώθει αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο Μαϊάμι. Λίγο μετά από εκείνον, η Βικτώρια ένιωσε πονόλαιμο και ανέβασε πυρετό.

Όταν ένιωσαν τα συμπτώματα αδιαθεσίας και νόσησαν και μέλη του προσωπικού τους, δυο εκ των οποίων σοβαρά, η Βικτόρια Μπέκαμ πανικοβλήθηκε και υποχρέωσε όλη την οικογένεια σε καραντίνα για περισσότερες από 14 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν σε συνεχή επαφή με τα μέλη του προσωπικού τους που νόσησαν και αφού ανάρρωσαν πλήρως βοήθησαν τους δυο ανθρώπους που είχαν περάσει τη νόσο πιο βαριά.

 

Recommended For You

About the Author: efoni