Κερατέα: Η μοιραία πορεία του οχήματος του 24χρονου προς το γκρεμό

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ στην Κερατέα στην περιοχή Κακιά Θάλασσα χθές Πέμπτη 18/2.

Σε μια επικίνδυνη στροφή του παραθαλάσσιου δρόμου που οδηγεί στην περιοχή Κακιά Θάλασσα στην Κερατέα, έφυγε από την πορεία του το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος και έπεσε σε γκρεμό 70 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο που κρέμονταν σε βράχια του γκρεμού, λίγο πριν καταλήξει στη θάλασσα. Οι πυροσβέστες αφού σταθεροποίησαν το όχημα, δένοντας το με ένα συρματόσχοινο στη συνέχεια κατάφεραν να βγάλουν από το αυτοκίνητο το νεαρό άνδρα και να τον ανεβάσουν στο δρόμο. Ο 24χρονος που δεν είχε τις αισθήσεις του, διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι δεν βρίσκεται εν ζωή.

Ένας περίοικος που διέρχονταν εκείνη την ώρα από το σημείο, είδε την πορεία του οχήματος και την πτώση του στο γκρεμό κι αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Μετά την ανάσυρση του άτυχου άνδρα από τους άνδρες της πυροσβεστικής, η υπόθεση πλέον έχει περάσει στην αστυνομία και στο ανακριτικό τμήμα της τροχαίας. Οι αξιωματικοί της θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα που έχουν στη διάθεση τους από τα “αποτυπώματα” που άφησε το αυτοκίνητο στην άσφαλτο προκειμένου να αποκωδικοποιήσουν τα έως τώρα “μυστικά” που κρύβει η μοιραία πτώση προς τον γκρεμό. Δηλαδή πως κινήθηκε το όχημα στο οδόστρωμα, η ταχύτητα που είχε αναπτυχθεί και εάν ο οδηγός πρόλαβε να φρενάρει πριν το αυτοκίνητο βρεθεί στο γκρεμό.

Επικίνδυνο σημείο χωρίς προστατευτικές μπάρες

Το σημείο που συνέβη το δυστύχημα θεωρείται από τους κατοίκους της περιοχής πολύ επικίνδυνο καθώς δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες και για το λόγω αυτό δεν προτιμάται από τους οδηγούς.

Από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το γεγονός, πολλοί ήταν οι κάτοικοι της Κερατέας που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, μεταξύ των οποίων και φίλοι του 24χρονου. Ο νεαρός που είχε σπουδάσει Μηχανικός Ναυπηγός, εργάζονταν σε γνωστό καφέ της Κερατέας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην μικρή πόλη της Αττικής.

Όπως λένε οι πληροφορίες ο 24χρονος είχε φύγει από νωρίς χθες  το πρωί από το σπίτι του και οι δικοί τον έψαχναν, ενημερώνοντας μάλιστα και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Τελικά λίγες ώρες αργότερα έμαθαν από τους αστυνομικούς για το τραγικό γεγονός που βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του, τους συγγενείς του και τους φίλους του.

Πηγή: newsit.gr

Recommended For You

About the Author: efoni