Θρίλερ στο Κορωπί: Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της Άρτεμις – Νέες μαρτυρίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης της Αρτέμιδος, της οποίας εδώ και ένα μήνα έχουν χαθεί τα ίχνη. Τις τελευταίες ώρες έχουν φτάσει στην οικογένεια της νεαρής κοπέλας σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες ερευνά η Αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει την αξιοπιστία τους. Πρόκειται για τρεις νέες μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες η 19χρονη βρίσκεται εκτός Αττικής.

«Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Έχουμε πληροφορίες από τρεις μάρτυρες ότι έχουν δει τη νεαρή κοπέλα σε επαρχιακή πόλη εκτός Αττικής, να κρατείται χωρίς τη θέλησή της από δύο άνδρες», δηλώνει στη Realnews ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας. «Οπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να δώσω αυτή την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, ούτε να πω ποια είναι αυτή η πόλη. Ωστόσο, θέλω να επισημάνω ότι τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες», συμπληρώνει ο κ. Ντούγκας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή. Μάλιστα, όπως σημειώνει, εφόσον οι συγκεκριμένες πληροφορίες αποδειχθούν αληθινές, θα υπάρξει οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό της 19χρονης.

Το ραντεβού στην Παιανία

Η Αρτεμις έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου με προορισμό ένα πολυκατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό. Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, η Αρτεμις δεν πήγε ποτέ στη συνέντευξη. Οι ημέρες περνούν βασανιστικά για τα μέλη της οικογένειας του νεαρού κοριτσιού, ωστόσο όλοι πιστεύουν ότι αυτή η περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος. Κάθε νέο σημάδι στην υπόθεση τους γεμίζει ελπίδα ότι ο «Γολγοθάς» τους θα λήξει σύντομα και η Αρτεμις θα γυρίσει και πάλι χαμογελαστή στο σπίτι της. «Κάθε ημέρα που περνά, η αγωνία μας μεγαλώνει. Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, αλλά δεν το βάζουμε κάτω και πιστεύουμε ότι η αγαπημένη μας Αρτεμις θα είναι σύντομα κοντά μας», δηλώνει στην «R» ο αδελφός της 19χρονης, Αρης Βασίλη, και προσθέτει: «Αυτό που μας προβληματίζει είναι πως μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία επικοινωνία μαζί της. Είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για αρπαγή. Η αδελφή μου δεν θα έλειπε ποτέ τόσο διάστημα με τη θέλησή της. Κάνω και πάλι έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να μας ενημερώσει. Τώρα αναμένουμε να δούμε τι θα δείξουν οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τις νέες μαρτυρίες».

Το μήνυμα

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται τα δύο ύποπτα μηνύματα που εστάλησαν από άγνωστο αριθμό στο κινητό τηλέφωνο του αδελφού της 19χρονης και από λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα οποία ζητούσαν 5.000 ευρώ για να αφήσουν ελεύθερη τη νεαρή κοπέλα. Η «R» φέρνει στο φως της δημοσιότητας το μυστηριώδες μήνυμα που έθεσε σε συναγερμό τις αστυνομικές Αρχές. Μάλιστα, ο αποστολέας χρησιμοποιεί το όνομα «Βασιλική» και όχι «Αρτεμις», έχοντας προφανώς μπερδευτεί με το επίθετό της. «Σας είπα ψέματα ότι δεν γνωρίζω τίποτα για το κορίτσι. Και ο λόγος είναι ότι, αν αποκαλύψω περισσότερα, θα κινδυνεύσει και η δική μου ζωή. Αν θέλετε τη Βασιλική πίσω, πρέπει να βάλετε 5.000 ευρώ σε αυτό τον λογαριασμό… μέχρι σήμερα το βράδυ. Αν τοποθετήσετε τα χρήματα ως σήμερα το βράδυ, αύριο το πρωί το κορίτσι θα είναι πίσω στο σπίτι. Σε διαφορετική περίπτωση, λυπάμαι…», γράφει το μήνυμα που δέχθηκε ο 20χρονος αδελφός της κοπέλας. «Οι αστυνομικοί ερευνούν τα ύποπτα μηνύματα που εστάλησαν σε εμένα και περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση για τα στοιχεία που έχουν συλλέξει. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αλήθεια ή φάρσα. Θα συνεχίσω να ψάχνω την αδερφή μου όπως κάνω εδώ και ένα μήνα», λέει ο Αρ. Βασίλη, ο οποίος κάθε βράδυ με τη βοήθεια των φίλων του «οργώνει» την Αθήνα με την ελπίδα να βρει ένα σημάδι ζωής από την αγαπημένη του αδερφή. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από την Αστυνομία, τα δύο sms που έλαβε ο αδερφός της Αρτέμιδος προέρχονται από ειδική πλατφόρμα αποστολής μηνυμάτων και ερευνάται η αξιοπιστία τους.

Recommended For You

About the Author: efoni