Κορονοϊός: 1.388 νέα κρούσματα – 84 νεκροί σε 24 ώρες

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τη Δευτέρα ανακοινώθηκαν 1388 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι , εκ των οποίων το % είναι άνδρες.

Από τα συνολικά κρούσματα, τα (%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και (%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Για ακόμα μια ημέρα έγινε αρνητικό ρεκόρ σε ό,τι αφορά τον αριθμό των ανθρώπων εντός ΜΕΘ, καθώς 549 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με το σύστημα και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να ωθούνται στα όριά τους…

Η διάμεση ηλικία των διασωληνωμένων ασθενών είναι τα έτη. Εξ αυτών, οι (%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To %, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Αντίθετα, ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σε μια ακόμα «μαύρη» ημέρα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε επιπλέον 84 θανάτους, με τον αριθμό των συνολικών θανάτων στη χώρα να φτάνει τους . Εξ αυτών οι (%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα έτη και το % είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Recommended For You

About the Author: efoni