Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής Ανδρέας Γλαβάς

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής Ανδρέας Γλαβάς. Σε ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρει πως όσο εκείνος όσο και τα μέλη της οικογένειας του θα παραμείνουν σε καραντίνα, ενώ ευχαριστεί μεταξύ άλλων, την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ραφήνας κ.Αναστασία Ζάρζαλη και τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς για το αμέριστο ενδιαφέρον τους

Το μήνυμα του κύριου Γλαβά:

«Δυστυχώς, ο COVID-19 χτύπησε και τη δίκη μου πόρτα! Σήμερα, μετά από εμπύρετα συμπτώματα από χθες, βρέθηκα θετικός τόσο στο rapid όσο και στο μοριακό test, έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητικές και η υγεία μου είναι σταθερή!

Θα παραμείνω σε κατ’ οίκον περιορισμό τόσο εγώ όσο και τα μέλη της οικογένειάς μου σε διαρκής επικοινωνία με τους Ιατρούς μου!

Στον αγώνα αυτό θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Διευθύντρια του ΚΥ Ραφήνας κ. Ζάρζαλη και το ιατρικό προσωπικό, τον Δήμαρχο Ραφηνας Πικερμιου Βαγγέλη Μπουρνους για το αμέριστο ενδιαφέρον του, τον Ιατρό Κώστα Περράκη, την σύζυγο του και φαρμακοποιό Ευη Παπαθανασιου, την Ιατρό Μαρια Κολια και την αδελφή της Κρυσταλλια Κολια που βρίσκονται στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν!»

Recommended For You

About the Author: efoni