Εξαφάνιση Άρτεμις: Στα χέρια των αρχών τα πρώτα ονόματα των εμπλεκόμενων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης Άρτεμις που εξαφανίστηκε πριν από οχτώ μήνες από το Κορωπί, φεύγοντας από το σπίτι της για να πάει να δώσει ένα βιογραφικό σε κατάστημα. Ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου που έχει αναλάβει να βοηθήσει την οικογένεια στο να βρουν την 19χρονη μίλησε σήμερα στην εκπομπή του STAR Αλήθειες με τη Ζήνα.

Όπως είπε η Google παρέδωσε στις ελληνικές αρχές όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις από τις οποίες κάποιοι μπήκαν στον λογαριασμό του email της κοπέλας, κι έσβησαν από εκεί σημαντικά στοιχεία.

Ήδη έχει γίνει η άρση απορρήτου για τις ip αυτές και οι αστυνομικοί που δεν έχουν σταματήσει τις έρευνες, έχουν στα χέρια τους τα πρώτα ονόματα των εμπλεκόμενων.

Η οικογένειά της πιστεύει ότι είναι ζωντανή και κρατείται παρά τη θέλησή της.

«Από τις 12 Μαΐου έχει γίνει αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις ΗΠΑ μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Εκεί φυλάσσονται σημαντικά αρχεία της Google, του Facebook και του Instagram. Θέλουμε να δούμε τι υπήρχε και τώρα δεν υπάρχει. Να μάθουμε τι αναζητούσε η Άρτεμις, τι συζητήσεις έκανε και αν κάποιοι διέγραψαν μετά την εξαφάνιση στοιχεία που την αφορούσαν. Πιστεύουμε ότι με αυτή την επίσημη ενέργεια του Υπουργείου, θα μας δοθούν τα στοιχεία που ζητάμε», είπε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργίου.

Ο εισαγγελέας ζήτησε ήδη από την Ασφάλεια Κορωπίου τη δικογραφία της υπόθεσης για να τη μελετήσει. Το θέμα είναι αν θα επιστραφεί πίσω στο Τμήμα Κορωπίου ή θα δοθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, κάτι που ζητά η οικογένεια.

 

Recommended For You

About the Author: efoni