Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν θα πενθήσουμε με τον κλασικό τρόπο»

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media η Δώρα Τσαμπάζη, η σύζυγος Αλέξανδρου Νικολαΐδη στέλνει το δικό της μήνυμα για την απώλεια του, ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στο μεσημέρι του Σαββάτου στην κηδεία του 43χρονου Ολυμπιονίκη.

Όπως αναφέρει η Δώρα Τσαμπάζη τα social media της οικογένειας θα μείνουν ανοιχτά με την ίδια να λαμβάνει μηνύματα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον οποίο και δεν θα πενθήσει με τον κλασικό τρόπο, όπως αναφέρει.

«Θα ήθελα να σας πω ένα τόσο μεγάλο ευχαριστώ που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για εμάς. Τα παιδιά κι εγώ είμαστε καλά, απλώς χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ηρεμία.

Δεν θα κρυφτούμε, δεν θα κλειστούμε σπίτι, δεν θα πενθήσουμε με τον κλασικό τρόπο, αλλά ανοίγοντας την αγκαλιά μας σε όσους περνούν τώρα ή πέρασαν αυτά που ζήσαμε κι εμείς, με τον εφιάλτη που λέγεται καρκίνος. Είμαστε εδώ νοερά κοντά σας, δεν είστε μόνοι, τα social media μου θα παραμείνουν ανοιχτά για όποιον έχει ανάγκη να μοιραστεί τα δικά του συναισθήματα, την δική του άσχημη εμπειρία, να μιλήσει κάπου, να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που ζει.

Εξάλλου, αν μας δίδαξε κάτι με τον πιο οδυνηρό τρόπο, αυτή η τόσο μεγάλη απώλεια, είναι ότι η αλληλεγγύη κάνει θαύματα. Ακόμα κι αυτό το θαύμα είναι “μόνο” μια παράταση ζωής. Γιατί η ζωή, όσο κι αν κρατάει, πάντα είναι θαύμα. Κάντε μου μια χάρη. Αγκαλιάστε απόψε τους αγαπημένους σας σφιχτά, κοιμηθείτε αγκαλιά. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι», ανέφερε, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

 

Recommended For You

About the Author: efoni